Hoe krijg je een website domeinnaam voor een gratis

Een domeinnaam is het eerste wat bezoekers zien wanneer ze uw website in te voeren. Domeinnamen kunnen ofwel worden gekocht of ze kunnen worden geclaimd voor gratis. U kunt uw eigen gratis domeinnaam in slechts 10 minuten.

instructies

1 Bezoek de Office Live website. Klik op "Maak een gratis website" op de homepage.

2 Vul uw e-mailadres in de daarvoor bestemde ruimte en klik op 'Volgende'.

3 Kies een wachtwoord voor uw account. Wees er zeker van dat het veilig is en bevat letters en cijfers. Het wachtwoord voor uw account is hoofdlettergevoelig, wat betekent dat hoofdletters en kleine letters van belang.

4 Voer uw staat / provincie, land / regio, postcode / postcode, geheime vraag security, security antwoord en een alternatief e-mailadres. Klik op 'Opslaan en doorgaan. "

5 Vul uw persoonlijke gegevens, zoals uw voor- en achternaam, naam van de organisatie (indien van toepassing), type organisatie en het aantal medewerkers van die organisatie. Klik op 'Opslaan en doorgaan. "

6 Voer de afgebeelde letters. Als je ze niet kunt zien, klikt u op de audio-knop of vernieuwen van het beeld. Klik op 'Opslaan en doorgaan. "

7 Lees en accepteer Microsoft Office Live rekeningnummer voordelen, service en de privacyverklaring.

8 Activeer uw account door te klikken op de link in de e-mail door Office Live naar u verzonden.

9 Onder 'Aan de slag, "klik" Krijg een domein. " Klik op "Rename je gratis Office Live-domein." Lees de gevolgen en klik op OK. Wijzig de naam van uw domeinnaam en klik op 'Opslaan'. Je hebt nu je eigen gratis domeinnaam.