Hoe maak je WMP Play DVD kopieert op een harde schijf

Hoe maak je WMP Play DVD kopieert op een harde schijf


Windows Media Player is een programma opgenomen in Windows, dat audio en video bestanden die zijn opgeslagen op uw harde schijf speelt. WMP kan DVD's afspelen via een drive is aangesloten op uw computer met geen probleem, maar soms kan het afspelen van dvd-kopieën die u op uw harde schijf hebt opgeslagen een probleem met dit programma. Wanneer u DVD kopieën op te slaan, wordt een .vob bestand gemaakt, die uw systeem hik kunnen geven. Met de juiste updates voor WMP, zult u in staat om dvd kopieën te bekijken alsof je naar ze te kijken door middel van een dvd-speler.

instructies

1 Upgrade uw Windows Media Player om de laatste versie om eventuele problemen te voorkomen. Voor het afspelen te laten werken, moet u werken met minimaal Windows XP, Vista of Windows 7 en een versie van WMP die ten minste versie 10. U kunt Versies vinden 10 tot 12 op de website van Microsoft. Klik op de versie die u wilt downloaden, het bestand te openen en volg de instructies op het scherm.

2 Download een dvd-decoder. Om een ​​.vob vile met WMP spelen, zul je een goede decoder nodig hebben om ervoor te zorgen dat het programma het bestand op de juiste wijze kan verwerken. De website van Microsoft heeft een lijst van de vele programma's die uw WMP kan verbeteren. Een deel van de lijst is een afdeling voor DVD decoders. Deze decoders kunt u DVD kopieën af te spelen op uw harde schijf. Kies er een die past bij uw behoeften en klik op om verbinding te maken met de website waar u een decoder die werkt voor je kunt kopen.

3 Installeer de decoder. Zodra u een dvd-decoder hebt gekozen, klikt u op de installatie-bestanden in de map downloads om het proces te beginnen. Deze installatie kan een paar minuten duren en kunnen ertoe leiden dat u uw mediabibliotheken en favorieten herladen in WMP. Zorg ervoor dat alle andere programma's voordat u begint zijn gesloten. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Het kan zijn dat uw computer opnieuw opstarten nadat het proces.

4 Speel de DVD-kopie. Nadat de installatie is voltooid, opent u uw versie van WMP. Klik op "File" in de linker bovenhoek en scroll naar beneden naar "Open." Zoek de map waarin u uw dvd-kopieën bewaren op uw harde schijf. Als de installatie van de DVD-decoder succesvol was, zou de .vob bestanden worden als opties open. Kies de DVD die u wilt bekijken en klik op openen. De DVD-menu moet verschijnen op het scherm, en u in staat om te klikken op de opties met de muis als u een normale DVD zal zijn.