Hoe maak je een Bypass Proxy Maak

Een bypass proxy wordt gecreëerd rond blacklisting proces van een netwerk server te krijgen. Deze blacklist blokkeert de toegang tot de middelen op basis van het IP-adres of de regio. De server herkent het adres en de toegang beperkt. Een bypass proxy website maakt gebruik van code draait op een tussenliggende computer het IP-adres van de computer afkomstig is van de server te blokkeren; dit maakt het mogelijk de toegang tot middelen, zolang de tussenliggende server die u gebruikt, is niet op de limitatieve lijst. Gelukkig, de code voor de tussenliggende computer is direct beschikbaar en moet gewoon op een bestaande server van de website worden geplaatst.

instructies

1 Maak uw eigen website als u dit nog niet hebben. Je hoeft geen geld te besteden aan dit. U kunt een gratis site via Webs.com of Weebly.com creëren. Typ gewoon in een gewenste naam en wachtwoord site en u bent klaar om te gaan.

2 Ontwerpen van het uiterlijk van de site. Het hoeft niet om iets te opzichtig zijn. U kunt een vooraf ontworpen sjabloon die een achtergrond toevoegt aan alle pagina's op de site (u slechts één pagina voor de bypass website nodig) te selecteren. tekst of afbeeldingen toe te voegen door te klikken op "Tekst toevoegen" of "Afbeelding toevoegen."

3 Ga naar de link in de bronnen hieronder. Deze website geeft u een CGI-bypass proxy te installeren op de website.

4 Klik op "CGIProxy" wanneer de pagina wordt geladen. Laat de versie selectie zoals is en klik op 'Volgende'. Accepteer de licentieovereenkomst te gaan naar de volgende pagina. Typ de domeinnaam van de site, evenals het wachtwoord. Je hoeft niet de rest van de informatie in te vullen, want het is optioneel.

5 Klik op "Next" en vervolgens op "OK." De CGI Proxy bypass zal uploaden op de site. U kunt nu de website die u hebt gemaakt als een bypass proxy gebruiken. Typ de gewenste URL in de zoekbalk en u zal worden met behulp van het IP-adres van uw tussenliggende webserver en niet het IP-adres van uw computer. Alle sites die u bezoekt zal alleen uw tussenliggende webserver te zien als de informatie aanvrager.