Hoe maak je Outlook elektronische visitekaartjesElektronische visitekaartjes (EBC) zijn digitale versies van de papieren visitekaartjes die zijn gebruikt voor decennia. U kunt een e-mail hebben ontvangen van iemand met hun elektronisch visitekaartje bevestigd en merkte de slanke en professionele uitstraling. Microsoft Outlook helpt gebruikers eenvoudig aangepaste elektronische visitekaartjes voor zichzelf en hun contacten, en deel ze met anderen.

instructies

1 Open Outlook en ga naar Contactpersonen. Open het bestaande contact als u het creëren van een EBC voor iemand die al in uw contactpersonen. Klik op de "New" knop aan de bovenkant van het venster om een ​​nieuw contact en EBC voor een persoon die nog niet in uw contactpersonen te creëren. Als u het maken van een EBC voor jezelf, dan zul je ook klikken op "Nieuw" en maak een contact voor jezelf.

2 Typ in alle informatie voor de contactpersoon in de tekstvakken. Merk op dat de EBC automatisch wordt ingevuld tegelijkertijd.

3 Klik op het icoon Business Card zich in de groep Opties. Het "Edit Visitekaartje" dialoogvenster wordt geopend.

4 Klik op een stuk van de informatie die op het EBC om het lettertype stijl en grootte, kleuren of uitlijning te veranderen. U kunt zelfs kiezen om die informatie van de kaart te verwijderen. Dit zal alleen van de kaart te verwijderen; de informatie in het bestand met contactpersonen blijven.

5 Klik op de knop "Wijzigen ..." naast het woord "Afbeelding", en u kunt bladeren door bestanden op uw computer en steek elke afbeelding in het visitekaartje. Gebruik de controles er zijn grootte en positie veranderen.

6 Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het dialoogvenster om uw nieuwe EBC te accepteren.

Hints

  • U kunt de elektronische visitekaartje terug naar de standaard Outlook ontwerp terug door simpelweg te klikken op "Reset kaart."