Hoe kan ik Windows Media Player Songs converteren naar mp3-formaat

Songs in de Windows Media Player formaat zal een .WMA bestandsextensie hebben. Dit staat voor "Windows Media Audio." Hoewel dit formaat is prima als je van plan bent op het luisteren naar muziek in Windows Media Player, als u van plan bent over het gebruik van muziek in een ander programma of op een draagbare media-apparaat, dan moet je om het te converteren naar een formaat zoals .mp3 . Het MP3-formaat wordt veel meer gebruikt dan de Windows Media Audio-formaat.

instructies

1 Gebruik Zamzar. In tegenstelling tot een programma dat u zou hebben om te downloaden en te installeren, Zamzar is een media-converter met een volledig online interface. Ga naar de Zamzar website en klik op "Upload" om uw Windows Media Player audio-bestand te uploaden naar de site. Selecteer "MP3" uit het drop down menu en voer uw e-mailadres in het juiste label doos. Klik op "Start" om uw Windows Media Player audio-bestand te converteren naar het MP3-bestandsformaat. U wordt dan per e-mail een link die u kunt gebruiken om uw nieuwe MP3-bestand downloaden naar uw computer.

2 Gebruik Handbrake. In tegenstelling tot Zamzar, Handbrake is een programma dat je moet downloaden en installeren op uw computer. Het is echter helemaal gratis en kost je geen geld. Voeg uw Windows Media Player audio-bestand naar het programmavenster Handbrake. Selecteer "MP3" uit zowel de "Audio" en "Video" drop-down menu's. Klik op de knop "Start" om uw Windows Media Player audio-bestand te converteren naar het MP3-bestandsformaat.

3 Gebruik Media Convert. Media Convert is een media converter met een compleet online interface, die niet vereist dat u om het even welke software om uw bestand te converteren downloaden of te installeren. Klik op "Bladeren" om uw Windows Media Player audiobestand te selecteren van uw computer. Wijzig de menu "Output Format" te lezen "MP3 Audio" en vervolgens op "OK" om uw bestand te converteren van het ene formaat naar het andere.