Hoe te converteren naar Flash Quicktime

Format oorlogen zijn de video werelden verdeeld voor de komende jaren. VHS won uit over Betamax. Blu-ray won een fel bevochten oorlog tegen HDDVD, deels te wijten aan de veel koeler naam. Flash-video, met zijn kleine bestandsgrootte en acceptabele videokwaliteit (voor de meeste toepassingen), heeft gedomineerd Internet streaming en video-sharing voor de komende jaren, maar Microsoft's Silverlight is doorgedrongen, en de brede invoering van HTML 5 kan binnenkort om de kwestie aan bed voor de nabije toekomst. Toch is er een ton van .flv en .swf (beide flash video bestandsextensies) video die er zijn die tot nuttige in de meeste bewerken suites zijn, moet een of andere manier worden omgezet. Het omzetten van uw flash-animaties en YouTube-filmpjes te Quicktime (.mov) gelukkig is eenvoudig, en er zijn online en offline mogelijkheden om dit te doen.

instructies

Online

1 Zoek een online converter die aan uw behoeften voldoet. Er zijn veel gratis opties, maar vergeet niet dat uw dossier zal worden van je handen, dus als het is gevoelig materiaal, kan een offline optie beter voor je zijn.

2 Upload uw bestand zoals voorgeschreven door uw gekozen online resource. Bijvoorbeeld media-convert.com biedt gratis conversies tot 100 MB, en ze bieden eenvoudige instructies voor het uploaden en omzetten volgen.

3 Kies de gewenste output formaat uit het drop-down menu. Selecteer .mov om uw bestand te converteren naar Quicktime. Quicktime-bestanden kunnen worden afgespeeld met de QuickTime-speler of bewerkt in Final Cut Pro van Apple.

4 Download de output file, en vooruit te gaan met uw project.

offline

5 U kunt kiezen uit de vele beschikbare programma's Downloads volgens uw behoeften. Er zijn gratis opties en goedkoop betaalzenders. Zo zal gratis Quicktime player van Apple geen video te converteren, maar de Pro-versie zal u terug ongeveer $ 30 en de toegenomen functionaliteit omvat conversie-opties. MPEG Streamclip is een gratis, standalone programma dat video converteert en biedt veel van formaat keuzes voor output.

6 Download MPEG Streamclip en gebruiken om uw flash-video-bestand te openen. In het menu Bestand, selecteer "Uitvoer naar Quicktime." Deze eenvoudige conversie presenteert een dialoog doos vol kwaliteit opties, waaronder compressie codecs, maximale resolutie en geluidsniveau aanpassingen.

7 Start de conversie, en laat het programma het werk doen. Een bijkomend voordeel voor het gebruik van MPEG Streamclip is de functionaliteit als een programma mini-editing. Als u een lange flash-film en je hoeft alleen maar een stuk van het voor uw Quicktime project, kunt u trimmen out precies wat je nodig hebt en sla het op als een nieuw bestand. Dan gewoon de nieuwe, getrimde bestand te openen en om te zetten die volgens stap twee. Dit reduceert de output bestandsgrootte en de tijd die nodig is voor de conversie.

Hints

  • Houd uw mogelijkheden open. Bookmark een paar verschillende online bronnen in het geval een overbelast is wanneer je nodig hebt om snel een bestand te converteren.
  • Speel met output opties om de juiste balans te vinden tussen bestandsgrootte en kwaliteit als u een offline video converter.
  • Pas op het onderscheid tussen "free download" en "vrije software."