Hoe kan ik een WMV-bestand in Photostory invoegen

Een Windows Movie videobestand of .wmv-bestand is een Microsoft video-bestand op basis van het Microsoft Advanced Systems Format. Het kan worden geopend een gezien in een verscheidenheid van programma's zoals Windows Media Player, Apple QuickTime Player en Eltima Elmedia Player. Photo Story is een toepassing die wordt gebruikt om diavoorstellingen van digitale foto's te maken. een .wmv-bestand toe te voegen kunt u Photo Story slideshow dynamischer te maken en u kunt een .wmv bestand toe te voegen door middel van Windows Movie Maker.

instructies

1 Sla het PhotoStory project als een WMV-bestand door het plaatsen van een vinkje naast "Save Your Story voor het afspelen op uw computer." Klik op "Bladeren" en selecteer een locatie om uw Photo Story project op te slaan. Klik op "Save Project" om het bestand op te slaan in de .wmv formaat.

2 Klik op "Start", "Alle Programma's" en klik op "Windows Movie Maker" om het programma te openen.

3 Klik op "Importeren Media." Klik op de Photo Story project om het te importeren in Windows Movie Maker, en klik vervolgens op het .wmv bestand om het te importeren in Windows Movie Maker.

4 Sleep zowel het Photo Story-project en het .wmv bestand naar de tijdlijn aan de onderkant van het scherm.

5 Klik op "File", "Film publiceren." De naam van uw bestand en klik op 'Publiceren' om het .wmv bestand in Photo Story invoegen.