Hoe kan ik een laptop videokaart Boost naar Spelletjes

Hoe kan ik een laptop videokaart Boost naar Spelletjes


Een teleurstellende eigenschap van laptops is dat ze niet werden gemaakt voor gaming. Laptops zijn ontworpen voor draagbaarheid en gemak. Verplaatsen vergroot met de verminderde gewicht van de laptop; minder weegt, hoe makkelijker draagbaar is. Gaming laptops zijn gemaakt met games in het achterhoofd, maar zijn extreem zwaar (8 pond en hoger), dus vermindering van draagbaarheid. Deze laptops zijn voorzien van video kaarten die veel groter dan de typisch 'geïntegreerd' kaarten die afkomstig zijn ingebouwd in het moederbord zijn. U kunt een geïntegreerde kaart om die reden niet te upgraden, maar er is een manier om de snelheid in games te verhogen.

instructies

1 Verlaag het niveau van detail het gebruik van uw videokaart driver bedieningspaneel. ATI en NVIDIA installeren iconen in de rechterbenedenhoek voor snelle toegang tot het bedieningspaneel. Het is ook geopend door rechts te klikken op het bureaublad en te klikken op 'Configuratiescherm'.

2 In Nvidia, zoek "aanpassen beeldinstellingen met preview" en kies de optie "Gebruik mijn voorkeur."

3 Laat de schuifknop op 'Performance'. In ATI-bedieningspaneel, de 3D-opties worden apart vermeld, zodat je ieder afzonderlijk moeten verlagen.

4 Druk op "Apply" en opnieuw opstarten om de instellingen te activeren.

Hints

  • Er is een nieuwe functie in het bedieningspaneel van de video's die de prestaties van de videokaart zal stimuleren, ondanks de eisen van het spel. Het is gelegen onder Manage 3-D instellingen-> Power Management Mode-> liever Maximale prestaties.
  • Het verminderen van het niveau van detail aan de laagste stand zal sterk verminderen van de kwaliteit van de games. Verhoog het niveau een beetje op een moment om een ​​aanvaardbaar evenwicht tussen kwaliteit en prestaties te vinden.