Hacks voor de webbrowser Mozilla Firefox

Het open-source karakter van de Mozilla Firefox webbrowser biedt een uitstekend kader voor het aanpassen van de browser met hacks ontworpen om functies en functionaliteit toe te voegen, te verbeteren surfsnelheid en verbeteren browser stabiliteit. Firefox verbergt vele geavanceerde instellingen in een deel van de webbrowser genaamd "about:. Config" Om toegang te krijgen tot deze console, voert u "about: config" in de adresbalk. Van deze configuratie console, kunt u alle denkbare aspecten van Firefox te passen aan uw behoeften te voldoen. U kunt ook kneden Firefox door gebruik te maken van de ingebouwde rekbaarheid van de browser door het installeren van add-ons en de gebruiker scripts.

Speed ​​Verbeteringen

Een van de beste manieren om te surfen op snelheid te verhogen is om pipelining, een browser-functie waarmee Firefox om meerdere verzoeken naar een webserver zodat deze verschillende elementen op de pagina tegelijk kan laden in te schakelen. Om dit te doen, dubbelklik op "network.http.pipelining" en "network.http.proxy.pipelining" en zet de waarde "network.http.pipelining.maxrequests" tot en met 8. Verdere verbetering van het doorbladeren snelheid door het instellen van het "netwerk. http.max-verbindingen "waarde naar 96 en de" network.http.max-aansluitingen-per-server "tot 32.

Gebruikersomgeving

Functies een zeer flexibele interface die op verschillende manieren kan worden aangepast. Om het uiterlijk van Firefox toolbars te wijzigen, klik op de "Firefox" menu-knop en selecteer "Preferences" en vervolgens op "Toolbar Lay-out." Vanuit dit menu optie kunt u toevoegen en verwijderen toolbar elementen, reorganiseren van uw werkbalk of te verwijderen werkbalken. Voor meer verbeterde aanpassingen, een bezoek aan de Mozilla-add-ons voor Firefox Thema's webpagina themapakketten te vinden of GetPersonas.com voor eenvoudige aangepaste interface pakketten.

uitbreidingen

U kunt Firefox aanpassen aan bijna alles wat u wenst door het installeren van extensies uit de Firefox Add-ons Library website doen. In het bijzonder, gui: config is een add-on die geeft u een vereenvoudigde toegang tot een grote verscheidenheid van de meest voorkomende about: config hacks, zodat u de kern configuratie van Firefox in slechts een paar muisklikken te wijzigen. Andere populaire Firefox add-ons waarmee u de browser en de Web hack, zoals aanbevolen door websites zoals PC Magazine en Business Insider, onder AdBlock Plus, NoScript, FlashBlock, LastPass, DownThemAll en OminBar

scripts

Firefox-extensies Greasemonkey en stijlvol kunt u gebruiker scripts die het uiterlijk en de functionaliteit van de websites die u het vaakst bezoekt kunt aanpassen installeren. Eenmaal geïnstalleerd, gewoon navigeren naar Userscripts.org of userstyles.org om de beschikbare scripts te bladeren.