Hoe de Upstream snelheid te verhogen voor een D-Link DI-524

upstream snelheid van uw router, ook wel de upload snelheid, is een maat voor hoe snel je gegevens kunt uploaden naar het internet. Upstream-snelheid in het spel komt als je video chatten, het verzenden van e-mailberichten, het uploaden van foto's of het publiceren webpagina's. Hoewel algemeen wordt afgedekt door uw Internet service provider, kunt u stappen ondernemen om de beperkingen van uw D-Link DI-524 en zijn omgeving beperkingen te verbeteren.

instructies

1 Opzetten van een baseline voor vergelijking. Gebruik een website als speedtest.net uw DI-524's upload en download snelheden te meten. Vergelijk ze met de uitgave van uw Internet service provider (ISP) beperkingen; het verschil tussen de twee cijfers is de ruimte die je hebt voor verbetering. De DI-524 een gegevensoverdracht limiet van 54 Mbps, hetgeen hoger is dan het plafond voor veel ISP. Door het vergelijken van het verschil in uploadsnelheden na verloop van tijd, kunt u de meest effectieve methoden te meten.

2 Elimineer storingsbronnen die kunnen worden vertragen van uw draadloze verbinding. Identificeer bronnen van draadloze en radiofrequenties, met inbegrip van nietsvermoedende apparaten zoals een magnetron, een tl-verlichting, draadloze telefoons, mobiele telefoons en draadloze game controllers. Om uw upstream snelheid te verhogen, beweegt u alle draadloze apparaten ten minste zes voeten van de DI-524 en, indien mogelijk, zet ze helemaal uit.

3 Optimaliseren van de fysieke omgeving rond de router. Volgens D-Link, materialen zoals cement, baksteen en metaal belemmeren draadloze signaal van de router, waardoor het langzamer en intermitterend. Kijk voor deze materialen in de buurt van de router of tussen de router en de computer; onder andere objecten, zoals een koelkast en archiefkasten. Verplaats de router zo dicht mogelijk bij de computer mogelijk te maken, van de vloer en uit de buurt van muren en metalen voorwerpen.

4 Update de firmware van uw router. Download de nieuwste versie van de firmware van de DI-524 product pagina op de D-Link website; hoewel de DI-524 is door D-Link is stopgezet met ingang van de datum van publicatie, de nieuwste versie van de firmware is nog steeds beschikbaar voor download. Het uitvoeren van de router met oudere firmware kan negatieve invloed hebben op de prestaties en de upstream snelheid van de router. Installeer de nieuwere firmware door in te loggen op uw DI-524 router beheer-scherm en naar aanleiding van de "Upgrade Firmware" aanwijzingen.