Hoe te importeren van Word-documenten naar InDesign

Adobe InDesign is een industrie-standaard pagina-indeling programma dat wordt gebruikt voor kranten en tijdschriften ontwerp, catalogi en brochures, verpakkingen, sell sheets, posters en digitale documenten. Grafisch ontwerpers, zetters, illustratoren, publicatie managers en andere creatieve professionals kunnen de projecten van alle moeilijkheidsgraden met ingebouwde tools die het mogelijk maken de nauwkeurigheid en de precisie plaatsing van de elementen te creƫren. Een effectieve manier om grote hoeveelheden tekst importeren is door middel van een tekstverwerkingsprogramma, zoals Microsoft Word. Het importeren van een bewerkte, ondoorlaatbaar en goedgekeurd Word-document is een goede manier om fouten te hebben om het opnieuw te typen in InDesign te voorkomen.

instructies

1 Open een nieuw InDesign-document door te klikken op het pictogram van het programma. Selecteer "Nieuwe," Document. "Kies paginagrootte en oriƫntatie en klik op 'OK'. U kunt ook op een bestaand InDesign-bestand om het te openen.

2 Klik op "File" weer en klik op "Place." Zoek uw Microsoft Word-document en klik op 'Openen'.

3 Plaats uw cursor waar u wilt dat de tekst op uw document worden geplaatst. Merk op dat de cursor verandert in een pictogram dat eruit ziet als een klein document met een pijl in de linkerbovenhoek. Klik hier om de tekst in uw InDesign-document vrij te geven.