Hoe te verbergen Wireless Usage

Hoe te verbergen Wireless Usage


Draadloze routers worden gebruikt in huishoudens en de rest van de gemeenschap, omdat deze netwerkapparaten bieden tot het internet toegang tot meerdere computers tegelijk. Echter, een enkele persoon of organisatie is meestal verantwoordelijk voor het verkrijgen en behouden van een abonnement bij de Internet service provider - waaronder hoe het wordt gebruikt. Als onbevoegde internetgebruikers van uw router Wi-Fi-signaal te detecteren, dan kon je op de haak voor hun illegale activiteiten. De naam van het draadloze netwerk-uitzendingen, zodat alle toegelaten Wi-Fi gebruikers kunnen eenvoudig verbinding met het internet. U kunt deze naam te verbergen, waardoor het moeilijk voor niet-do-wells om uw service te gebruiken.

instructies

1 Log in om een ​​computer die een directe Ethernet-kabel verbinding met het draadloze router heeft. In het geval van laptops die vooral gebruik maken van Wi-Fi, tijdelijk te sluiten via de Ethernet-adapter aan de achterkant van de machine.

2 Open de Internet browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer) op de computer. Typ het IP-adres van de draadloze router in de adresbalk en druk vervolgens op "Enter." De volgende adres is gebruikelijk voor Netgear en Linksys routers: "192.168.1.1."

3 gebruikersnaam en wachtwoord invoeren van de router in de pop-up log-in dialoogvenster en druk op "Enter" om toegang te krijgen tot administratie menu van de router. Voor Netgear, de standaard gebruikersnaam is "admin" en het standaard wachtwoord is "password". Voor Linksys, is de gebruikersnaam met opzet leeg gelaten en het standaard wachtwoord is "admin". Raadpleeg uw router handleiding voor specifieke log-in geloofsbrieven.

4 Klik op de menu-optie die de draadloze instellingen wijzigt. Linksys maakt gebruik van de term "Basic Wireless Settings ', terwijl Netgear net maakt gebruik van" draadloze instellingen. "

5 Vul in de radio-knop of het vinkje uit het vak dat schakelt de "Service Set Identifier" (SSID), de naam van het draadloze netwerk. Linksys maakt gebruik van een radio knop "Disable." Netgear heeft een enkele vakje "Enable SSID Broadcast."

6 Klik op de knop (s) die van toepassing zijn en de wijzigingen in de uitschakeling van de SSID broadcast op te slaan, het verbergen van uw draadloze netwerk van anderen. Exit uit beheerpagina van de router.