Wat zijn de voordelen van een SMART Board?Een SMART Board is een soort van interactieve whiteboard, voornamelijk gebruikt in het onderwijs, dat computerschermen kan weergeven, heeft touch-screen mogelijkheden en biedt een aantal andere functies, zoals een camera die beelden op het bord kunnen projecteren. Ontwikkeld door SMART Technologies, voor het eerst debuteerde in 1991 en wordt nu gebruikt in meer dan 100 landen.

Zij Maakt Het onderwijzen Gemakkelijker

Een SMART Board kan alles wat een traditionele overhead projector kan doen, alleen maar makkelijker te doen. In plaats van het creƫren van een transparantie van een werkblad, kunt u gewoon plak het werkblad onder het document camera en het lijkt op het whiteboard. U kunt computerschermen gemakkelijk weer te geven en te schrijven over hen op het bord, gebruiken een speciale markeerstift gereedschap of zelfs gebruik maken van uw vinger als de muis en het scherm te bedienen zonder terug te gaan naar uw bureau.

Studenten Like It

De cutting-edge technologie SMART Boards gaan vaak meer dan goed met leerlingen van alle leeftijden die klaar voor iets meer dan met een lezing zijn. Dr. Mary Anne Bell van Teachers.net wijst erop dat het is geschikt voor verschillende soorten studenten: visuele leerlingen goed reageren op de visuele projectie elementen, terwijl tactiele leerlingen profiteren van gaan aan de voorkant en de interactie met het bestuur.

Het is een bekende hoeveelheid

SMART Boards zijn de meest populaire merk van interactieve whiteboards op de markt veruit. Volgens de website van SMART Tech, in 2004 waren ze al gebruikt in elke Amerikaanse staat en in het merendeel van de top 500 school districten; met ingang van december 2009, zes van de tien interactieve whiteboards in het land zijn SMART Boards. Zo SMART Board gebruikers vormen een grote gemeenschap, en je kunt de antwoorden vinden wanneer je ze nodig hebt. De SMART Exchange website stelt u in staat om verbinding te maken met andere docenten en zelfs bronnen delen en lessen.