Hoe maak je een lay-out toevoegen aan een MySpace Group

Hoe maak je een lay-out toevoegen aan een MySpace Group


Hoe maak je een lay-out toe te voegen aan een MySpace-groep? Goede vraag.

Zoeken op het web naar antwoorden zal een hoop opties, waaronder het gebruik van reguliere lay-outs of toevlucht te nemen tot een lay-out generator te onthullen. In al deze situaties, zult u verrast zijn hoe makkelijk het is om uw lay-outs te maken en voeg ze toe aan de groep.

Volg de stappen op het toevoegen van een lay-out aan uw MySpace-groep.

instructies

1 Als je klaar om te beginnen zoeken naar lay-outs zijn, dan moet je twee belangrijke dingen te overwegen. In de eerste plaats is het onmogelijk om een ​​lay-out toe te voegen aan een MySpace-groep als je niet beschikt over een snelle internetverbinding hebt.

Ten tweede zal je natuurlijk nodig hebt om een ​​MySpace-account aan te maken als je niet al een hebt die niet moeilijk is te allen. Als u dit al hebt gedaan dan blijven lezen.

2 Begin door in te loggen op uw MySpace-account. Ga rechts naar de top header en klik (meer) dan (groepen). Niet zo moeilijk als je had gedacht, ik ben er zeker van. Voor degenen onder u die er zijn die al een groep hebt, dan is de hele zaak is nog eenvoudiger. Klik (bewerken groep) en ga vanaf daar.

3 Als je eenmaal in de (te bewerken groep) zone, moet u om uit te vinden wat bekend staat als de beschrijving sectie. Volg de instructies en verkrijgen de html code die wordt gebruikt. Nu komt het lastige deel.

Ziet u het woord (kleur)? Als dat zo is, zorg er dan voor dat u html code overal waar je dit woord te zien in te voeren. Een deel van de code (die met afbeelding url) zal moeten worden vervangen door het adres van de webpagina die de foto van uw keuze heeft.

4 Het is niet zo ingewikkeld lijken een lay-out toe te voegen aan een MySpace-groep nu wel? Echter, moet u controleren of er een paar dingen, met inbegrip van dat de code correct is ingevoerd.

Met het oog op de integriteit van de code die u hebt ingevoerd vast te stellen, moet je elke regel te nemen en op te verwijderen aan de start. Sla de aanpassingen gedaan om de MySpace-groep en kunt u uw nieuwe lay-out genieten.

5 Of je besluit om deze methode gebruiken om een ​​lay-out toe te voegen aan uw MySpace-groep of je liever een pre-en-klare lay-outs, je zeker een heleboel opties tot je beschikking. Er zijn vele tutorials die het onderwerp, dus aarzel niet om ze te bekijken voor meer info.

Terwijl je hier bent neem mijn andere hoe je artikelen vinden in mijn profiel en neem een ​​kijkje eHow voor andere grote hoe u tips.