Hoe Batch Vista beëindigd pings

Windows Vista is een besturingssysteem ontwikkeld door Microsoft, en is de voorloper van Windows 7. Een batch-bestand is een tekstbestand waarin DOS / CMD commando's worden opgeslagen. Wanneer het batchbestand wordt uitgevoerd, zal de commando's worden uitgevoerd in chronologische volgorde. Ping is een netwerk administratie tool ontworpen voor gebruikers om te testen of een specifieke host reageert op een aanvr. Als Ping wordt beëindigd, kunt u een batchbestand gebruiken om het proces sneller te maken, in tegenstelling tot Druk meerdere malen het typen van commando's in Command Prompt.

instructies

1 Klik op de knop Windows "Start", klik op "Alle programma's", klik op "Accessoires", klik dan op "Notepad" om de tekstverwerker te starten.

2 Typ de volgende batch-bestand syntax zonder aanhalingstekens:

"Ping www.example.com -t"

Vervang "www.example.com" met de website of het IP-adres dat u wilt testen.

3 Druk op "Ctrl" en "S" op uw toetsenbord, waarna een bestand op te slaan venster zal verschijnen. Wijzig het bestand opslaan locatie aan de "Windows-bureaublad," verander het bestandstype op 'Alle bestanden', dan is de naam van het bestand "ping.bat" en druk op de knop "Opslaan".

4 Dubbelklik op "ping.bat" op het bureaublad van Windows om het bestand te testen.