De computer voert Slow Na het installeren van Office 2007

De computer voert Slow Na het installeren van Office 2007


De Microsoft Office 2007 de productiviteit suite is een programma dat de gebruikers apart moet kopen bij de basis Windows-besturingssysteem en vervolgens installeren vanaf een fysieke schijf. Net als bij elk ander programma, als de installatie wordt onderbroken of onvolledige, Windows zou moeite het uitvoeren van het programma op de pc. Problemen met Office 2007 algemeen resulteren in het systeem traagheid, stallen of abrupt programma shutdowns. Als u deze problemen hebben ervaren, kunt u een hulpprogramma in Office 2007 gebruiken om programma-installatie problemen die de prestaties van uw pc van invloed kunnen zijn op te lossen.

instructies

1 Klik op "Start" in de linkerbenedenhoek van het bureaublad van Windows. Typ "Office Diagnostics" in het zoekvak aan de onderkant van het menu Start. Druk op "Enter" om het hulpprogramma Microsoft Office Diagnostics te openen in een dialoogvenster.

2 Klik op de knop "Doorgaan" aan de onderkant van de eerste pagina in het vak.

3 Klik op de knop "Run Diagnostics" op de pagina Start Diagnostics in de doos.

4 Wacht terwijl het hulpprogramma controleert automatisch voor het geheugen, compatibiliteit, harde schijf en installatie problemen en hun oplossingen. Kijk naar de "Status" indicator naast elk van de controlepunten; De status zal veranderen van "Ready to Run" naar "Completed" als het proces doorgaat.

5 Volg de instructies in het dialoogvenster DIAGNOSE als het nut heeft handmatige invoer en helpen om problemen met Office 2007 op te lossen Als het hulpprogramma niet kan detecteren en eventuele problemen op te sporen, wordt de laatste pagina staat "No Cause gevonden." Sluiten van het hulpprogramma nadat het proces is voltooid.

Hints

  • Navigeer naar de "Hoe te optimaliseren Word 2007 en Word 2010" Web pagina op de website van Microsoft Ondersteuning als je traagheid optreedt wanneer het uitvoeren van de tekstverwerker in Microsoft Office 2007 (zie "Bronnen" hieronder). Dit artikel bevat de handleiding instructies over hoe u de computer beter te reageren bij het gebruik van Word 2007.
  • Computers met behulp van het Windows-besturingssysteem kan ook worden uitgevoerd inwoner nutsbedrijven oplossen van problemen op te sporen en vast te stellen niet-Office 2007 oorzaken van computer traagheid en magere prestaties (zie "Bronnen" hieronder).
  • Zorg ervoor dat uw internetverbinding stabiel is. Het hulpprogramma Microsoft Office Diagnostics periodiek verbinding met de servers van Microsoft om bijgewerkte bestanden op te halen voor het programma.