Wie maakt de snelste Film Scanner?

Wie maakt de snelste Film Scanner?


Film scanner digitalisering snelheden zijn afhankelijk van het type film voorraad, beeldsensor leessnelheid en de scanresolutie. Kleinere film peilt beelden vast te leggen op minder frames per seconde (FPS), waardoor het digitaliseren proces sneller. Hogere resoluties vereisen meer scantijd omdat er meer pixels per inch te lezen.

Scanity Film Scanner

De Scanity Film Scanner is een high-speed, multi-format film scanner van Digital Film Technology, dat 2K film resoluties op 25 FPS en 4K film resoluties bij 15 FPS met behulp van 16- of 35-mm film voorraad scant.

DataMill Film Scanner

De DataMill Film Scanner is een high-speed, multi-format film scanner uit Cintel dat 2K film resoluties op 15 FPS en 4K film resoluties tot 3,75 FPS met behulp van 16- of 35-mm film voorraad scant.

De directeur Film Scanner

De directeur Film Scanner is een snelle, multi-format film scanner uit Lasergraphics dat 2K film resoluties scant op 8 FPS met behulp van 16-mm film voorraad.

Arriscan4K Film Scanner

De Arriscan4K Film Scanner, een high dynamic range scanner, is vervaardigd door ARRI en scans 2K of 3K film op 5 FPS en 4K of 6K film op 8 FPS met behulp van 16- en 35-mm film voorraad.

DITTO Evolution Scanner

De Ditto Evolution high-speed film scanner wordt geproduceerd door CINTEL. Het ondersteunt 16- en 35-mm en Super 16- en 35-mm film en is in staat om het scannen van Super 2K film op 4,5 FPS voor Super 2K resolutie.

Conclusie

Met ingang van 2010, de Scanity Film Scanner van Digital Film Technology is de snelste scanner voor gebruik met 16- en 35-mm film voorraad op de markt vandaag. Het heeft de hoogste opgegeven FPS tarief voor 2K en 4K film resoluties.