Hoe te verwijderen Webroot Spysweeper

Hoe te verwijderen Webroot Spysweeper


Hoewel Webroot Spy Sweeper is Windows-beveiliging programma dat uw computer beschermt tegen schadelijke spyware zoals tracking cookies, kunt u ook nodig om het te verwijderen als u niet langer gebruik van het programma of als u op zoek naar een andere spyware removal tool te gebruiken. Dit bevrijdt systeembronnen zoals harde schijf ruimte, en vermindert ook de mogelijkheid van een conflict problemen met een ander spyware programma voor het verwijderen. Gelukkig Webroot kunt u Spy Sweeper te verwijderen met behulp van de ingebouwde uninstall utility.

instructies

Windows 7 en Vista-gebruikers

1 Sluit alle exemplaren van het Spy Sweeper-programma. Als het programma niet sluit, druk "Ctrl", "Alt" en "Verwijderen" en klik op "Task Manager" om de task manager te starten. Klik op het tabblad "Processen" en klik op de Spy Sweeper proces (spysweeper.exe). Klik op "Proces beëindigen" om het programma te beëindigen. Sluit de task manager

2 Klik op het Windows-menu 'Start' en klik op 'Configuratiescherm'. Klik op "Een programma verwijderen" of "Programma's en onderdelen", afhankelijk van het Control Panel te bekijken die u gebruikt. Een nieuw venster lanceert.

3 Kies "Spy Sweeper" uit de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op de knop 'Verwijderen'. Als u wordt gevraagd, typt u uw beheerderswachtwoord in en klik op "OK."

4 Start de computer opnieuw wanneer het verwijderen is voltooid.

Gebruikers van Windows XP

5 Sluit alle exemplaren van het Spy Sweeper-programma. Als het programma niet sluit, druk "Ctrl", "Alt" en "Verwijderen" om de task manager te starten. Klik op het tabblad "Processen" en klik op de Spy Sweeper proces (spysweeper.exe). Klik op "Proces beëindigen" om het programma te beëindigen. Sluit de task manager

6 Klik op het menu "Start", klik op de "Control Panel" en dubbelklik op "Add or Remove Programs" om het venster programma's te starten. Alternatief, start het venster programma's door te klikken op "Run" op het menu "Start", het intikken van "appwiz.cpl" (zonder aanhalingstekens) en op "Enter."

7 Kies "Spy Sweeper" uit de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op de knop 'Verwijderen'. Als u wordt gevraagd, typt u uw beheerderswachtwoord in en klik op "OK."

8 Start de computer opnieuw wanneer het verwijderen is voltooid.