Delen van een Desktop PC

Delen van een Desktop PC


Als u gebruik maakt van een desktop PC, is er geen twijfel over bestaan ​​dat je weet dat een groot aantal onderdelen om het met elkaar verbonden door kabels. Ze worden genoemd hardware. Als je ooit hebt gekeken in de computer, zou je merken dat er waren vele delen er ook. Deze delen ook hardware. Elke desktop PC is anders van binnen en buiten geconfigureerd, maar de meeste hebben gemeenschappelijke delen die u individueel kopen van een fabrikant.

computer Tower

Delen van een Desktop PC

De computer toren is het grootste gedeelte van een computer.

De computertoren of systeemeenheid, is het grootste deel van de PC. Vaak is het deel waarop de rest van de PC verbonden. Er zijn verschillende soorten kabels die de andere computer onderdelen van de PC aan te sluiten op de computer toren. Binnen de computer toren zijn de componenten. Ze zijn wat maken de toren werk.

Muis

Delen van een Desktop PC

De muis kunt u via het internet en software applicaties te navigeren.

De computermuis kunt u de cursor, dat is een icoon pijl die op het beeldscherm verschijnt nadat de computer is ingeschakeld te controleren. De muis bestuurt de cursor. Vaak de cursor verandert in een ander pictogram wanneer u een ander programma. Een muis op een PC heeft twee knoppen; de linker is om de beweging van de cursor te controleren op het scherm en de rechter is om drop-down menu bars van opties waaruit u kunt kiezen om de verschillende taken uit te voeren controle.

Toetsenbord

Delen van een Desktop PC

Het toetsenbord wordt gebruikt voor het invoeren van documenten en het uitvoeren van snelkoppelingen.

Het toetsenbord is het deel dat u gebruikt om uw tekst te typen in een zoekmachine, dialoogvensters, tekstverwerking software documenten en andere platforms.

Monitor

Delen van een Desktop PC

Een monitor toont informatie gegenereerd uit de computer.

De monitor bevat het scherm dat je kijkt naar om te navigeren naar websites; open software-applicaties, of programma's te lokaliseren en; en om te navigeren door hen om taken uit te voeren zoals het maken van tekstdocumenten, beeldmanipulatie en spreadsheets. De monitor heeft ook de interne onderdelen en kabel-poorten, zodat u de mogelijkheid om andere delen van de computer in plaats daarvan verbinding te maken van de toren.

Printer

Delen van een Desktop PC

Een printer laat u toe om documenten, webpagina's en foto's af te drukken.

De printer stelt u in staat om uit te printen pagina's van websites, documenten, foto's en spreadsheets. Om af te drukken met behulp van de printer, de meeste van de tijd die je hebt om te navigeren naar de optie "Print" in een Web browser of applicatie.

Modem

Delen van een Desktop PC

Een modem verbindt u met het Internet.

Het modem is het apparaat aangesloten op de computer toren die u toelaat om toegang tot het internet. Het bevat rode lichten die knipperen wanneer deze goed functioneert. Wanneer uw modem niet werkt, zal niet je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het internet.