Hoe maak je een harde schijf vervangen in een Dell-computer Tower

Hoe maak je een harde schijf vervangen in een Dell-computer Tower


De harde schijf op uw Dell-computer toren is ontworpen om programma's zoals het besturingssysteem, programma's en persoonlijke instellingen op te slaan. De harde schijf op uw Dell-computer is bevestigd door een beugel aan de voorkant van de toren direct achter de afdekplaat. Het wordt gehouden aan de beugel met schroeven, en is ongeveer 2 duim hoog en ongeveer 4 bij 6 inch groot. U kunt de harde schijf van uw Dell-computer toren jezelf in de plaats minder dan een uur.

instructies

Hoe maak je een harde schijf vervangen in een Dell-computer Tower

1 Download alle programma's of bestanden die u wilt bewaren op een ander opslagmedium, zoals een cd of externe harde schijf. Vergeet niet om persoonlijke informatie of privé-bestanden verwijderen voordat u de oude harde schijf.

2 Schakel de power-knop van uw Dell-computer toren en laat de CPU stilgelegd. Koppel de stekker uit het stopcontact, en dan maak de stekker uit de achterkant van de CPU.

3 Maak de schroeven aan de achterkant van de toren met een schroevendraaier, zodat de zaak kan worden geopend. Draai het deksel van de CPU geval open naar de binnenkant van de behuizing te onthullen.

4 Zoek de zilverkleurige, 2-by-4-door-6 inch metalen harde schijf in het frame beugel aan de bovenkant van de behuizing in de buurt van de voorzijde van de CPU, en vind de witte plastic elektrische IDE-aansluitingen die zijn aangesloten op de achterkant van de de harde schijf. Koppel alle elektrische aansluitingen aan de achterkant van de harde schijf door ze recht uit te trekken.

5 Koppel de harde schijf uit de beugel door de schroeven op de harde schijf met een schroevendraaier. Verwijder de harde schijf van de CPU en plaats de nieuwe harde schijf in de houder, vastzetten met schroeven.

6 Steek de IDE elektrische aansluitingen op de achterkant van uw nieuwe harde schijf. Sluit de computer kast en zet hem vast met schroeven.

7 Steek de stekker weer in de stroomvoorziening van uw computer, en steek deze vervolgens in het stopcontact. Zet de computer weer aan en laad uw bestanden.

Hints

  • Om zich te ontdoen van statische elektriciteit, altijd te aarden geen gereedschap dat op de computer wordt gebruikt door het aanraken van het gereedschap om een ​​stuk metaal voordat u deze op de computer delen.