Hoe om mensen met een postcode zoeken Vind

Hoe om mensen met een postcode zoeken Vind


Een postcode is gelijk het Verenigd Koninkrijk om postcodes van de Verenigde Staten. De postcode kan de postdienst om snel te sorteren en te leveren mail. Als een postcode niet op een stuk van de e-mail worden geplaatst, kan de levertijd te verlengen, omdat deze handmatig moeten worden gesorteerd. U kunt eenvoudig gebruik maken van een postcode om mensen te vinden als je weet waar te beginnen. Experian levert een dienst voor het Verenigd Koninkrijk op de website die het mogelijk maakt individuen om te zoeken naar mensen op postcode en adres.

instructies

1 Log in op het internet vanaf uw computer.

2 Ga naar de website van Experian het Verenigd Koninkrijk uit de volgende URL: http://www.qas.co.uk/products/demonstrations/pro-web-demo.htm

3 Typ het adres of postcode van de persoon die u probeert te vinden in het midden van de pagina waar een ruimte is voorzien. Klik op de grijze "vinden address" knop onder de postcode die u hebt ingevoerd. Een nieuwe pagina wordt geladen.

4 Klik op de grijze "vraag nadere informatie" knop die onder de postcode die u hebt ingevoerd verschijnt. Een nieuwe pagina wordt geladen.

5 Voer uw naam, het adres en de postcode die u zoekt en uw e-mail in de daarvoor bestemde ruimte, zodat de door u gevraagde informatie kan naar u worden verzonden. Klik op de grijze "vinden address" knop onder de postcode u nogmaals hebt ingevoerd. Klik op de grijze "submit informatie" knop aan de onderkant midden van de pagina. Een nieuwe pagina wordt geladen.

6 Voer uw telefoonnummer als u wenst te worden opgeroepen door Experian. Dit is optioneel. Klik op de grijze "submit informatie" knop.