Hoe maak je een driver voor een USB naar Serieel Converter

Als u probeert een stuk hardware aansluiten via de seriële poort op de computer, je meer dan waarschijnlijk behoefte aan een USB-naar-serieel adapter. De meeste computers hebben geen seriële poorten meer, maar alle computers momenteel geproduceerd hebben een assortiment van USB-poorten. Een serieel-naar-USB-adapter kunt u een serieel apparaat aan te sluiten op de USB-poort, maar je moet aan de bestuurders van de converter op de computer zijn geïnstalleerd voordat de computer weet hoe het apparaat goed te herkennen.

instructies

1 Kijk voor een cd geleverd met adapter. De meeste USB-naar-serieel-adapters hebben een installatie van de driver cd die bij de aankoop.

2 Start uw internetbrowser en ga naar de website voor de winkel u de converter gekocht. Kijk omhoog de converter die je kocht, en kan er een link vermeld voor een driver download.

3 Navigeer naar de productie site van de converter die u hebt aangeschaft. Vind "Ondersteuning en downloads" en zoek het apparaat dat u heeft gekocht. Selecteer het besturingssysteem dat u gebruikt en download de drivers.

4 Start de installatie van de driver door ofwel het plaatsen van de installatie-cd of dubbelklik op het gedownloade driver. Volg de aanwijzingen aan u gepresenteerd om de installatie te voltooien.