Hoe om te Notes op een iPad met een Pen Stylus

Het maken van notities op je iPad met een stylus vereist een handschrift of tekening app die een vlotte virtuele inkt vloeien ondersteunt. Verschillende apps zijn beschikbaar, elk met verschillende functies. Bijvoorbeeld voorlaatste is een zeer gewaardeerde keuze voor tekenen en handschrift omdat het uiterst responsief virtuele inktstroom, maar het heeft niet veel andere functies. Apps zoals Notes Plus, PaperDesk en SmartNote laten overhandigen schrijft met een stylus, maar ook ondersteuning te typen of zelfs audio notities. WritePad en PhatPad zowel ondersteuning handschrift-naar-tekst conversie voor uw handgeschreven notities en Evernote kan deze steun snel toe te voegen.

instructies

1 Download een notities app uit de App Store en laat het te installeren op uw iPad, als je dat nog niet hebt gedaan.

2 Lees de instructies in-app om uit te vinden hoe om te bewegen tussen de pagina's zonder dat uw handgeschreven notities. Zo kan de normale swipe gebaren voor scrollen worden genomen als peninvoer wanneer u in handschrift mode, dus je kan nodig zijn om twee-vingerscans of andere gebaren gebruiken om te navigeren.

3 Lees alle andere in-app instructies die handgeschreven invoer functies van uw app te beschrijven.

4 Zoek de app "pols guard", "palm pad" of een soortgelijke functie. Dit is een functie die de iPad reageren laat om je stylus terwijl het negeren van de druk van de kant van uw hand rusten op de pagina als je schrijft in een natuurlijke positie. Schakel de functie in- of positioneren als nodig, afhankelijk van de interne instructies van uw app.

5 Houd je stylus als je zou een normale pen of potlood en je hand rusten op de pols guard / palm pad gebied als er een is opgegeven. Alleen iPad-specifieke stylus kunnen werken op de iPad. Als u een stylus voor bepaalde smartphones met reactieve in plaats van capacitieve touchscreens, zullen die pennen niet werken voor de iPad.

6 Schrijf uw notities als je normaal zou doen met een pen. Sommige apps hebben een handgeschreven invoer panel die u toelaat om te schrijven in grote lijnen, en daarna krimpt de toelichting op een meer compacte, leesbare vorm. Probeer het gebruik van die functie voor de duidelijkste handschrift resultaten als uw app ondersteunt.

Hints

  • Oefen het schrijven van notities meerdere malen om te wennen aan het gevoel en het resultaat, voordat u gebruik maken van de iPad om aantekeningen te maken bij belangrijke vergaderingen. Als u niet zeker bent over de leesbaarheid van uw handschrift, overwegen gebruik te maken van een app dat geluid notities registreert ook, ze te koppelen aan het schrijven op de pagina. Met deze apps die u opneemt als je schrijft. Vervolgens kunt u het afspelen van het geluid en tik op een willekeurige plaats op de pagina om terug te spoelen of snel het afspelen van audio te doen toekomen aan wat er is gezegd terwijl je dat briefje heeft geschreven.
  • Niet alle iPad pennen zijn hetzelfde. Het kan nodig zijn om een ​​paar te proberen voordat het vinden van een die goed werkt voor jou. Vraag een medewerker van een winkel die iPads en accessoires verkoopt om u te laten proberen een stylus op uw eigen iPad of een demo model.