Hoe maak je USB Hubs verbinding met XP

Hoe maak je USB Hubs verbinding met XP


USB (Universal Serial Bus) technologie maakt het mogelijk de computer gebruikers in staat om het aantal USB-poorten op hun computers en het aantal apparaten die verbinding kunnen maken met hun computers simpelweg door het toevoegen van USB-hubs te breiden. USB-poorten gunstig bieden ook kracht om aangesloten apparaten. Om problemen te vermijden bij het gebruik van USB-hubs, gebruikt u het hulpprogramma Apparaatbeheer in Windows XP om te bevestigen dat het apparaat stroomverbruik niet groter is dan de kracht die door elke USB-hub.

instructies

1 Sluit een USB-kabel aan de computer. Steek het andere uiteinde van de USB-kabel aan op een USB-hub.

2 Steek de USB-hub voedingsadapter in een muur stopcontact (indien de USB-hub is een adapter). Steek het andere uiteinde van de USB-hub voedingsadapter aan op de USB-hub stopcontact.

3 Klik op de knop "Start" op de taakbalk van Windows XP. Klik op het vakje "Run" en typ "devmgmt.msc" in het vak "Run". Druk op de toets "Enter".

4 Klik op het plus-teken naast de "Universal Serial Bus controllers" header in het rechterpaneel van het venster "Device Manager" dat verschijnt aan de "Universal Serial Bus controllers" selectie uit te breiden. Steek de USB-apparaten die u wenst aan te sluiten op de USB-hub in poorten op de USB-hub.

5 Dubbelklik op een "USB Root Hub" en klik op het tabblad "Power" in het venster dat verschijnt. Vergelijk de "Total beschikbare vermogen" en de som van alle vermeldingen in de kolom "Power noodzakelijk" in de sectie "Attached devices" en bevestigen dat het vermogen dat nodig bedrag niet hoger is dan de totale beschikbare vermogen. Als dat zo is, haalt u een apparaat uit de hub en klik op de "Refresh" knop in het venster "USB Root Hub Eigenschappen". Herhaal tot het vereiste vermogen som kleiner of gelijk is aan het totale beschikbare vermogen is.

6 Herhaal deze procedure voor elke USB-hub die u wilt aansluiten op de computer.