Hoe te Quotes in Meta Tags Put

Hoe te Quotes in Meta Tags Put


Meta tags zijn stukjes code die wordt gebruikt om gegevens over een webpagina te bieden. Deze elementen worden geplaatst in de head sectie van een HTML-webpagina. Er zijn een aantal toepassingen voor meta-tags op een webpagina, met inbegrip van de weergave van de titel van de pagina's en het creƫren van een tijdstempel aangeeft wanneer de pagina voor het laatst bijgewerkt. In de HTML-code, wanneer waarden meta-tags zijn toegewezen, worden de waarden tussen aanhalingstekens. Zoals metatagwaarden ingewikkelder, is het mogelijk dat u misschien lopen in een situatie waarin je waarde bevat een aanhalingsteken.

instructies

1 Open de platte tekst versie van het HTML-bestand met meta-tags. U kunt HTML-bestanden te openen in een teksteditor zoals Kladblok.

2 Identificeer de meta tag waarden die quotes in de waarden vereisen. Dit is vaak voor de pagina titel (meta titel) of omschrijving (meta description).

3 Plaats de volgende code in elke plaats waar u een offerte symbool:

"

Je zou kunnen afwisselend gebruik deze code:

&

Van de twee opties het eerstgenoemde vaker gebruikt.

4 Een voorbeeld van de pagina door het te openen in een browser zoals Firefox of Internet Explorer op uw computer alvorens het te uploaden naar het web. Bekijk de bron van uw lokale bestandssysteem van de browser om ervoor te zorgen dat het op de juiste wijze verwerkt.

Hints

  • Voor meer informatie over metatags op webpagina's kunnen worden gebruikt, probeer dan het bestuderen van de HTML-code van de pagina's op het web.
  • Zorg ervoor dat u ook de "&" teken voor en de ";" na de "quot" of het aanhalingsteken niet weergegeven. Je moet alle zes personages om de offerte symbool te krijgen.
  • Niet per ongeluk een "e" aan het eind. Het is "" "en niet" & citaat; ".
  • Probeer niet om uw meta-tags overcomplicate. Titels moeten kort en kort zijn, zodat ze gemakkelijk kunnen passen op venster of tabblad van een gebruiker. Beschrijvingen moeten beknopt en to the point te zijn.