Hoe kan ik een audio-bestand te converteren naar AC3 Met behulp van een Sonic Audio Transcoder

AC3-formaat is een audio-formaat voor Dolby Digital surround sound. Als u een audio-bestand dat u wilt in een home theater op een DVD te zetten voor gebruik, kunt u uw audio-bestand te converteren naar AC3-formaat met de Sonic Audio Transcoder. De Sonic Audio Transcoder is eigenlijk een deel van de Roxio Creator 2009 software. U kunt de Sonic Audio Transcoder gebruiken in Roxio Creator 2009 tot uw audio-bestand snel te converteren naar AC3 formaat.

instructies

1 Koop de Roxio Creator 2009 software als je niet al hebt op je computer. Je kunt het downloaden vanaf de website van Roxio (zie bronnen). 2009 Roxio Creator prijs in 2009: $ 99,99.

2 Sluit alle programma's op uw computer. Installeer de Roxio Creator 2009 op uw computer. Als het eenmaal is geïnstalleerd, opent u Roxio Creator 2009.

3 Kijk in het venster project op de linkerkant van het scherm. Klik op "Muziek - Audio" om nieuwe audio project te starten.

4 Zoek de "Bewerken en Transfer" een deel van de audio-scherm project. Er zullen verschillende opties onder deze rubriek. Klik op "Batch converteren en overbrengen."

5 Klik op "Add Audio Tracks" uit het linker paneel. Selecteer het audio-bestand dat u wilt converteren naar AC3.

6 Selecteer "Project Instellingen" in het "Export" rubriek in het linker paneel. Stel je output file type als AC3. Klik op "OK" als u klaar bent.

7 Converteren naar AC3 door te klikken op "Export" onder de rubriek "Export" van het linkerpaneel. Controleer uw voorkeur audio-uitgang type om ervoor te zorgen dat het is nog steeds ingesteld op AC3 en klik op "Export." Op het scherm verschijnt een voortgangsbalk te zien zijn als het zet en dat zal veranderen naar een afronding bericht wanneer het wordt gedaan. Klik op "OK" over de voltooiing bericht scherm en kunt u het nieuwe AC3 bestand.