Hoe kan ik e-mails na transfer van Yahoo naar OutlookEen back-up contacten, agenda's en e-mails, of gewoon om ze te bekijken, terwijl offline, informatie uit een e-mailaccount kan worden geëxporteerd naar een computer informatie management programma. Outlook is een software-programma dat is ontworpen door Microsoft dat importeren van gegevens van buiten e-mailaccounts maakt. Gebruikers kunnen gemakkelijk informatie te exporteren vanuit Yahoo! e-mailaccounts naar Outlook door in wezen de klik van een knop. Gewoon inloggen op uw account en volgen een paar stappen.

instructies

1 Contacten exporteren. Vanuit het menu aan de linkerkant, klikt u op het tabblad "contacten". Klik op het tabblad 'Extra' en kies "Exporteren ..." uit het drop-down menu dat verschijnt. In de lijst met programma's op de "export nu" knop aan de rechterkant van Microsoft Outlook. Contacten worden vervolgens geëxporteerd naar Outlook.

2 Export kalender. Vanuit het menu aan de linkerkant klikt u op het tabblad "kalender". Van de rechter bovenhoek op "opties." In de kolom beheeropties klik op "Import / export." Aan de onderkant van de lijst, onder "Exporteren naar Outlook" zal zijn instructies om goed volledige exporteren uw agenda in Outlook.

3 Export mail. Om mogelijkheden in te schakelen om te exporteren Yahoo! Mail naar Outlook moet u een upgrade naar Mail Plus. Klik op het tabblad "e-mail" in het menu aan de linkerkant. In de rechterbovenhoek klik "opties." Klik mail opties "in het drop-down menu dat verschijnt. Uit de lijst die aan de linkerkant klik zal verschijnen" POP & Forwarding. "Een link zal verschijnen om te upgraden naar Mail Plus. Klik op de link en een nieuw venster wordt geopend. Vanaf het nieuwe venster klikt u op de "Upgrade Now" knop om Mail Plus downloaden.