Hoe kan ik video's toevoegen aan Mijn Interpals account?

Hoe kan ik video's toevoegen aan Mijn Interpals account?


Interpals is een forum of message board, speciaal ontworpen voor Internet penvrienden over de hele wereld aan te sluiten en in contact te blijven. De site biedt een chatfunctie voor groepen en instant messaging, in aanvulling op een vrij standaard BBCode message board lay-out voor regelmatige discussies en berichten. Gebruikers worden aangemoedigd een compleet profiel, dat is een eerste indruk voor andere gebruikers in te vullen. Op dit profiel pagina kunt u elementaire informatie, foto's, locaties en video's toe te voegen, met behulp van de BBCode tags.

instructies

1 Selecteer en kopieer de YouTube code van de video die je wilt insluiten met uw Interpals profiel. Deze code is de reeks letters en cijfers zich na de gelijk-teken (bijvoorbeeld de "h4SDaSdjWsA" in "http://www.youtube.com/watch?=h4SDaSdjWsA"). Andere video-sites worden niet ondersteund met de Interpals BBCode-instellingen, maar je kan posten directe links naar video's van andere sites als je wilt.

2 Log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik op het tabblad "Mijn profiel".

3 Klik op "Over mij." Een reeks van BBCode binnenkomst dozen verschijnt met opties om informatie in te voeren over jezelf.

4 Klik op de YouTube-knop in een van de dozen. Plak je YouTube-code in het aangegeven veld en klik op "OK." Klik op 'Opslaan' om uw wijzigingen aan te passen aan uw profiel.