Hoe te beginnen een Film Blog

Als u wilt een film blog te beginnen, misschien al begrijp je de basisprincipes van het schrijven van filmrecensies. Maar hoe kun je een succesvolle film blog te starten wanneer u het nodig, gemiddeld, 3-4 berichten per week? Dat is genoeg filmrecensies toegang tot uw tijd. Er zijn manieren om dit, manier om tijd te besparen en eigenlijk geld verdienen online door het schrijven van filmrecensies en studies. Om een ​​film blog alles wat je nodig hebt is een advies te starten. Basic Engels helpt. Zeker en begrip van wat populair is kan helpen. Maak je geen zorgen, zal deze gids u door alle stappen, en je leren hoe om geld online te maken met een film blog. U zult plezier te hebben.

instructies

1 Beginnen met de blog. Ten eerste, moet je een blog ergens te registreren. Een populaire site is Blogspot, dat is het verbeteren van de afgelopen jaren, en biedt enkele van de beste design templates rond. Voor het gebruiksgemak is een van de beste.

2 Kies een thema. De volgende stap is om te plannen precies wat je gaat zeggen op de blog. Zo zal u aan alle films of slechts een bepaald genre? Voor een, zijn er honderden blogs gericht op genre films, de meest populaire zijn de horrorfilm. Je zou kunnen overwegen meer dan één film genre te verkennen. Je weet maar nooit: uw smaak kan omlaag veranderen de lijn en je zult ziek van het schrijven van horrorfilm beoordelingen te krijgen. Maar je moet weten wat te schrijven.

3 Schrijf verschillende stukken. Niet alleen schrijven filmrecensies. Als u dat doet, tenzij je geen carrière, zal het veel te tijdrovend. Een goede blog artikel is 50 tot 300 woorden op het gemiddelde. Probeer je berichten houden niet meer dan 250. Lezers niet erg langer berichten, maar dit zal je helpen. Vergeet niet dat je minstens drie berichten per week nodig. Dus als je een film recensie dat 600 woorden duwt te schrijven, bent u in geluk, zoals je dit kan veranderen in een volle weken ter waarde van detachering. Niet alleen schrijven filmrecensies. De meesten van ons zullen films missen een paar weken, misschien willen niet een beoordeling te schrijven, of gewoon niet kan schrijven een enorme beoordeling in de eerste plaats. Dus wat je doet is schrijven een aantal algemene, trefwoord gerichte artikelen. Kunt u een kort artikel op een van uw favoriete regisseurs schrijven? Kun je een stukje over een bepaald thema in films te schrijven? Kunt u een top tien lijst van fantasy films, horror films, of misschien buitenlandse films te schrijven? Dit zou makkelijk zijn als je een film fan. Hoe langer het is, hoe beter, maar er is geen noodzaak om grote stukken-gewoon schrijven wat je kunt.

4 Adverteer uw blog. Waar ben je momenteel aan het lezen film reviews? Zijn ze in een lokale krant of op een website? U kunt in staat zijn om de film reviews gepubliceerd op andere sites te krijgen. Of u kunt de banden met websites of bloggers te wisselen door het schrijven van berichten voor hen. Op het internet, als je wilt om geld te verdienen moet je de inhoud rollen binnen te houden. Zo veel kleine sites zal meer dan geïnteresseerd zijn in het publiceren van uw film bekijken in ruil voor een korte paragraaf te sluiten uw blog.

5 Geld verdienen. Kun je geld te doen dit alles? Ja, dat kan zeker. En je zou zelfs in staat zijn om gratis films te zien wanneer u maar wilt. Maar de blogging reclamewereld groeit. Een gemakkelijke manier om wat kleingeld te maken is aan te melden met de Amazon Associates, en verkopen van dvd's via de site voor een kleine commissie. Als uw blog krijgt een gestage lezerspubliek, zult u in staat om te beginnen met het doen van betaalde posting op de site voor wat extra inkomen. Wie weet, zou het om te zetten in een carrière.

Hints

  • Zorg ervoor dat je de onderwerpen van je film blog leuk te houden voor je. Als je ziek van doen krijgen, zal de blog saai voor je wordt.
  • Hou het leuk voor uw lezer ook niet plaatsen van tientallen betaalde berichten per week.