Hoe te verwijderen meerdere e-mails in Microsoft Outlook Web Access

Hoe te verwijderen meerdere e-mails in Microsoft Outlook Web Access


Microsoft Outlook Web Access stelt Outlook-gebruikers toegang krijgen tot hun e-mail van een externe locatie via een webbrowser. Veel functies zijn beschikbaar op de web-access versie van Outlook, waaronder het maken van handtekeningen en out-of-office antwoorden en het organiseren van inkomende e-mail en contacten. E-mails kunnen worden gewist een voor een, maar voor iedereen die veel e-mail, met name ongewenste e-mail, weten hoe je meerdere e-mails kunnen tijd besparen verwijderen ontvangt.

instructies

Wissen van alle e-mails

1 Meld u aan bij Outlook Web Access en open de map met de berichten die u wilt verwijderen.

2 Selecteer het eerste bericht te verwijderen. Klik slechts één keer op deze e-mail om het bericht op het hoofdvenster van Outlook scherm te laten oplichten.

3 Scroll naar beneden naar de laatste e-mail. Druk op de Shift-toets op het toetsenbord als u klikt op de laatste e-mail. Alle e-mails in de inbox of de map moet worden benadrukt. De laatste e-mail kon de allerlaatste e-mail in de map of inbox of alleen de laatste e-mail in een blok van e-mails zijn.

4 Klik op de knop 'Verwijderen' op de hoofdwerkbalk. Verwijderde berichten zal de prullenbak worden verzonden en blijven daar totdat deze wordt geleegd.

Geselecteerde verwijderen van e-mails

5 Selecteer de eerste e-mail die u wilt verwijderen.

6 Houd de toets "Ctrl" en klik op alle andere e-mails die u wilt verwijderen.

7 Klik op de knop 'Verwijderen' op de hoofdwerkbalk. De e-mails naar de prullenbak worden verzonden.