Hoe kan ik een Hotfix Extract?

Aangezien een hotfix is ​​een patch of bijwerken bedoeld om een ​​programmering probleem of security probleem op te lossen, kan het beangstigend zijn als de hotfix niet in slaagt om uit te pakken via de geautomatiseerde afzuigkap of installateur gereedschappen. Microsoft biedt alternatieve methoden die u kunt gebruiken om hotfixes, patches en updates te halen wanneer zij worden geconfronteerd met dit probleem. Als u toegang tot het dialoogvenster Uitvoeren of een commando venster op uw computer, vindt u alles wat u nodig heeft om de geautomatiseerde tools te omzeilen en te extraheren en installeer de hotfix te hebben.

instructies

1 Houd de "Windows Logo" knop en druk op de "R" toets op het toetsenbord om het venster "Run" te openen. Typ "command" of "cmd" in het vak "Open" van het venster "Run".

2 Type "mkdir c: \ exfiles" rechts van de ">" symbool in het venster "Commando". Druk op de "Enter" toets op het toetsenbord.

3 Klik op "Start" op het bureaublad. Kies "Alle programma's" en "accessoires." Klik op "Windows Verkenner."

4 Zoek en markeer het hotfix-bestand. Klik op "Edit" en "Verplaatsen naar map" in het menu.

5 Scroll naar de bovenkant van het venster en klik op de "+" naast "Lokaal station (C :)."

6 Markeer de map "exfiles." Klik op de "Move" knop. Klik op de rode "X" in de rechterbovenhoek te sluiten "Windows Verkenner."

7 Klik op het geminimaliseerde venster "Command" in de taakbalk. Type "cd c: \ exfiles" rechts van het symbool ">". Druk op de "Enter".

8 Type "uit te breiden -F: * Hotfix_file_name.msu c: \ exfiles." Druk op de "Enter" om de hotfix-bestand uit te breiden.

9 Type "uit te breiden -F: * Hotfix_file_name.cab c: \ exfiles." Druk op de "Enter". Type "Exit" en druk op de "Enter" om het venster "Command" te sluiten.