How to Change Folder Icons in Windows 98

How to Change Folder Icons in Windows 98


Elke map Windows 98 op Windows Explorer bevat een grafisch symbool dat vertegenwoordigt of verband houdt met de inhoud van de betreffende map. Folder iconen zijn veranderlijk en Windows 98 bevat een set van standaard pictogrammen die u kunt gebruiken. U kunt ook een map icoon om een ​​aangepast pictogram dat u in een grafisch ontwerp programma hebben gemaakt. Icoon veranderingen zijn direct en kunt u terugkeren naar standaard pictogram van de map als je niet van degene die je geselecteerd.

instructies

1 Navigeer naar het pictogram gewenste map via Windows Explorer te veranderen door te klikken op "Start", "Programma's" en "Windows Verkenner" of door te klikken op de "" icoon op de "Desktop Taskbar" naast de systeemklok.

2 Klik met de rechtermuisknop op de map en klik op 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Snelkoppeling".

3 Klik op de "Change Icon" knop. De "Change Icon" dialoogvenster wordt geopend met een selectie van de pictogrammen onder de rubriek "Actueel icoon :."

4 Blader door de pictogrammen en klik op degene die u wilt toewijzen aan de map. Als u een aangepast pictogram gebruiken, klikt u op de toets "Bladeren" en navigeer naar de map met het pictogram dat u wilt gebruiken. Dubbelklik op de naam van het aangepast pictogram bestand.

5 Klik op "OK" om het pictogram verandering af te ronden.

Hints

  • Let op, niet alle mappen zal een tab "Snelkoppeling" of de knop "Change Icon" bevatten. pictogrammen Deze mappen 'kan niet worden gewijzigd.