Hoe te wissen Credant Software

Credant is een home security software die firewall helpt bij alle van de producten die u gebruikt op uw thuisnetwerk, zoals uw computer, laptop en zelfs mobiele telefoons. Echter, kan je uiteindelijk het vinden van een programma dat meer is uitgerust om passend bij uw behoeften, in welk geval u de Credant software van uw computer moet verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de twee programma's van het vechten met elkaar op veiligheidsvraagstukken.

instructies

1 Sluit alle programma's die momenteel actief zijn op uw computer. Dit is vooral belangrijk als u een Credant software draait.

2 Klik op de "Start" knop, gevolgd door 'Configuratiescherm'. Dit opent een nieuw venster met een verscheidenheid van de verschillende opties in het venster "Control Panel".

3 Dubbelklik op het pictogram 'Add or Remove Programs ". Dit opent een klein venster dat alle programma's die momenteel op uw computer zijn geïnstalleerd weergeeft.

4 Selecteer het programma "Credant" en klik op 'Verwijderen'. Een nieuwe Credant pop-up zal verschijnen, met de vraag of u zeker weet dat u het programma wilt verwijderen. U bent ook van plan om te horen uw computersysteem gaat onbeschermd te worden gelaten nadat het is verwijderd.

5 Klik op "OK" en de Credant verwijdering proces begint. Dit kan enkele minuten duren.