Hoe maak je Stuur een fax van uw computer met Vista

Hoe maak je Stuur een fax van uw computer met Vista


Faxen is een oudere technologie dan e-mail of andere vormen van digitale communicatie, en nog steeds handig wanneer deze niet beschikbaar zijn of niet veilig. De Microsoft Windows Vista besturingssysteem is voorzien van een software-onderdeel dat gebruikers in staat stelt om documenten rechtstreeks vanaf de computer faxen zonder dat er een printer of fax. Configureren van de Windows Faxen en scannen component van Vista om direct faxen vanaf de pc en bespaart tijd, geld en papier.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op de taakbalk en klik op "Alle Programma's" en vervolgens op "Windows Faxen en scannen" in het menu dat verschijnt.

2 Klik op de "Fax" punt in de buurt van de linkerbenedenhoek van het venster.

3 Klik op "Verbinding maken met een fax Modem" item en klik op 'Volgende'. Typ een naam voor de modem in het vak "Naam" en klik op 'Volgende'. Klik op de optie die het beste beschrijft hoe u wenst te ontvangen van faxen. Klik op "Automatisch" als u wilt Windows Vista faxen ontvangen zonder uw bevestiging, klikt u op "Hou Me" als u wilt dat Vista een bericht weer voor u goed te keuren of te blokkeren inkomende faxen, of klik op "Ik zal later Kies; I Want een fax Now Creëer "om de faxontvangst setup overslaan. Klik op 'Deblokkeren' en klik op 'Doorgaan' in de vensters die worden weergegeven. Klik op de knop "Sluiten".

4 Typ het faxnummer waarnaar u de fax in het veld 'Aan' sturen in de "New Fax" venster dat verschijnt. Typ een onderwerp voor de fax in het veld "Onderwerp". Typ een bericht dat u wilt faxen in het hoofdgedeelte van het venster "Nieuwe fax".

5 Klik op de knop 'Verzenden'. Klik op de keuzelijst in het venster "Informatie over de locatie" en klik op de naam van het land van waaruit u de fax verzendt. Typ uw netnummer in het veld "Wat netnummer". Typ uw provider code, indien nodig, in de "Als je nodig hebt om een ​​carrier code opgeeft, wat is het?" tekstvak. Typ een toegangsnummer (indien nodig om toegang te krijgen tot een externe telefoonlijn) in de "Als je een nummer kiezen voor een buitenlijn lijn, wat is het?" tekstvak. Klik op de "Toonkiezen" of "Pulskiezen" optie "die geschikt is voor uw telefoon-systeem is. Klik op de knop" OK ".

6 Klik op de knop "OK" in het "Telefoon- en modemopties" venster om de fax te verzenden.