Low Volume Na MP3 conversie met VLC

VLC is een gratis mediaspeler vrijgegeven door de VideoLAN open-source project. De applicatie is beschikbaar in versies voor Windows, Mac OS X en Linux besturingssystemen. Naast het openen en streamen van digitale media zoals audio en video tracks, kan VLC voeren ook bestanden te converteren. De mediaspeler kan MP3 audio uitvoer uit elke geladen digitale media-bestand, maar als de eerste versie van MP3 audio u exporteren vanuit VLC heeft een laag volume, de kwestie voor het eerst door het omzetten van het bestand of het oplossen van een aantal belangrijke gebieden.

Conversie

Om een ​​digitale media-bestand naar MP3 audio met VLC om te zetten, start de mediaspeler en ga naar het tabblad "Media" in het menu programma. Selecteer de "Convert / Save ..." optie en een programma wordt geopend. Klik op de "Add ..." knop en blader naar het digitale mediabestand in het bestand selectie venster. Selecteer het item en klik op "Open" om het indienen voor conversie in VLC. Klik op de knop "Convert / Save" en een menu codering zal verschijnen. Klik op de knop 'Bladeren' naast de "Destination" veld. Kies een opslaglocatie voor de MP3-audio en de naam van het output bestand met een MP3-bestand extensie. Klik op 'Opslaan'. Terug naar het menu te coderen en open de "Profiel" drop-down menu. Kies de optie "Audio-MP3". Klik op "Start" en de MP3 audio zal in de geselecteerde locatie worden opgeslagen zodra het venster "Streaming" wordt gesloten.

overweging

Als VLC gecodeerde MP3 audio met een laag volume, is het mogelijk dat de toepassing van de standaardinstellingen voor bitrate en de frequentie lager dan de soundtrack van het mediabestand digitale waren. Bitrate is een maat voor de hoeveelheid data opgeslagen in een mediastroom, terwijl de frequentie is een maat voor trouw. Als een van deze parameters verlaagd, kan dit leiden tot verminderde volume.

aanbevelingen

Om de bitrate en de frequentie van MP3 audio, dat wordt gecodeerd door VLC controleren, klikt u op het pictogram "Edit geselecteerde profiel" nadat u de "Audio-MP3" optie in het 'Profiel' drop-down menu te selecteren. Een venster "Form" wordt geopend. Selecteer het "Audio" tab codec. Als u tevreden bent met het volume van de soundtrack van de digitale media bestand, kies voor de optie "Keep originele audio track". Maar als je wilt de bitrate en de frequentie van de gecodeerde MP3 audio handmatig te verhogen, het niveau te verhogen in de "Bitrate" en "Sample Rate" (frequentie) velden. Hoewel VLC een maximale bitrate niet ondersteunt, kan het alleen coderen MP4 audio tot een frequentie van 48000 kHz. Nadat u deze instellingen hebt aangepast, klikt u op "Opslaan" en terug te keren naar het menu codering. Hoewel er geen algemene aanbevelingen bestaan ​​voor een optimale bitrates of de frequentie, moet u weten dat het verhogen van beide parameters verhoogt ook de bestandsgrootte van de gecodeerde MP3 audio.

Alternatief

Als alternatief voor het houden van de originele audio track of het verhogen van de bitrate en de frequentie van MP3 audio gecodeerd door VLC, kunt u gewoon verhogen het standaard volume niveau binnen de mediaspeler. Door dit te doen, kunt u voorkomen dat het uitvoeren van een conversie binnen de mediaspeler en vast te houden aan de oorspronkelijke MP3 audio met een laag volume. Om deze taak te voltooien, gaat u naar "Extra" op het programmamenu en selecteer de optie "Preferences". Een programmavenster wordt geopend. Klik op het pictogram "Audio" en het niveau van de "standaard volume" in het hoofdstuk "General Audio" te verhogen. Verhoog het aan uw gewenste percentage en klik op "Opslaan." Hoewel deze verandering zal niet daadwerkelijk het volume binnen de oorspronkelijke MP3 audio te verhogen, wordt het bestand luider wanneer het wordt geladen en afgespeeld in VLC.