Hoe kunt u uw weergegeven naam wijzigen op Blogger

Hoe kunt u uw weergegeven naam wijzigen op Blogger. Blogger is een van de vele blogging websites die ons in staat om ons dagelijks leven met de wereld te delen vanuit het comfort van ons eigen huis. Vrienden gebruiken blogs te verbinden en verbonden te blijven met anderen, en om nieuwe mensen te ontmoeten. U kunt uw eigen blog te creëren om in contact te blijven met familie en vrienden online. Zorg ervoor dat u uw profiel bijwerken vaak om nieuwe vrienden te krijgen om u beter te leren kennen en om uw blog actueel te houden met je leven. U kunt ook de naam die u tonen om uw gemoedstoestand, een inside joke of iets anders dat je misschien zin weerspiegelen veranderen.

instructies

1 Gebruik uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord aan te melden bij uw Blogger-account.

2 Vind uw huidige blogs en laatste berichten op het dashboard. U ziet ook uw informatie aan de rechterkant van het scherm. Klik hier om te beginnen 'mijn profiel bewerken ".

3 Voeg zo veel of zo weinig aan je profiel als je wilt, met inbegrip van de naam die wordt weergegeven wanneer u post. U kunt ook of u uw naam en e-mail te allen worden getoond aan het publiek.

4 Klik op "Save Profile" aan de onderkant om uw wijzigingen op te slaan.

Hints

  • Het creëren van nieuwe blogs voor verschillende onderwerpen, zoals werk, gezin en creatieve bezigheden.
  • U kunt zich aanmelden bij Blogger met uw G-mail adres, als je die hebt.
  • Beheren van al uw blogs uit uw Blogger-dashboard.