Hoe kan ik YouTube Inhoud in Wordpress Embedden

Hoe kan ik YouTube Inhoud in Wordpress Embedden


Het toevoegen van video-inhoud van YouTube naar WordPress is een efficiënte methode voor het toevoegen van multimedia en interactieve inhoud aan uw blog. Kopieer de embed code en plak deze op de juiste plaats binnen uw blog, en uw site is geïntegreerd met video-inhoud. Het toevoegen van uw marketing video's naar YouTube en je blog breidt ook uw doelgroep en biedt de mogelijkheid voor het maken van virale video's geassocieerd met uw blog.

instructies

1 Open een webbrowser en navigeer naar de YouTube-website. Selecteer de video die je wilt insluiten in uw site. Als u gebruik maakt van uw eigen video, upload de inhoud naar YouTube mbv dialoogvensters van de site en het toestaan ​​verscheidene uren voor de video's worden verwerkt door YouTube.

2 Klik op de "insluiten" knop onder de video, en kopieer de HTML-code die in het venster verschijnt.

3 Plak de code in een tekstdocument om later te gebruiken in je WordPress bericht.

4 Toegang tot uw WordPress dashboard met de login gegevens van de beheerder.

5 Ga naar de Post sectie en selecteer de link "Nieuwe toevoegen". Zodra de doos tekstinvoer verschijnt, selecteert u het tabblad "HTML" naast het tabblad 'Beeld' bovenaan rechts van het tekstvak.

6 Ga terug naar je tekstdocument, en kopieer de embed code afkomstig van YouTube.

7 Plak de HTML-code in uw HTML tekstvenster in uw nieuwe post, en voeg eventuele aanvullende tekst of content.

8 Klik op de knop 'Publiceren', en een bezoek aan de pagina waar uw nieuwe post werd gepubliceerd. Test de video om te verzekeren dat laadt de juiste wijze en op de juiste locatie.

Hints

  • Een andere methode van het plaatsen van een YouTube-video gaat om de Smart YouTube-plug-in. Installeer de plug-in, en volg de gebruiksaanwijzing voor het toepassen van deze plug-in op uw blog. De plug-in is een snellere en meer efficiënte manier van het integreren van YouTube als je anticiperen op zware ingesloten video of wilt u er zeker van zijn dat de mobiele versies van uw site correct de video af te spelen.
  • Zodra de video is ingebed in de nieuwe post, zal het uitzicht versie een grote gele box aan de plaats waar de video zal worden geplaatst zodra het bericht wordt gepubliceerd tonen.