Hoe te geven Remote Desktop Gebruikers Administrator rechten

Hoe te geven Remote Desktop Gebruikers Administrator rechten


Remote Desktop is een vrij verspreid software die op Microsoft Windows-besturingssysteem is geïnstalleerd. De software stelt u in staat om de controle machines op afstand op het lokale netwerk of via het internet. Als u een beheerder van de machines op afstand, moet u de gebruikers Remote Desktop toe te voegen aan de groep administrators. Het plaatsen van de gebruikers in deze groep geeft de mensen die zich aanmelden bij de machine met behulp van Remote Desktop volledige rechten op de machine.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Configuratiescherm'. Dubbelklik op het pictogram "Administrative Tools". Dubbelklik op het pictogram "Computerbeheer". Dit opent een configuratie venster waarin u externe gebruikers kunnen toevoegen aan de groep van de beheerder.

2 Klik op de "Lokale gebruikers en groepen" icoon om meer opties uit te breiden. Klik op het pictogram "Groups" onderaan deze sectie.

3 Klik met de rechtermuisknop de "Administrators" groep en selecteer 'Eigenschappen'. Dit opent een venster dat toont u alle gebruikers die adminrechten op de machine.

4 Klik op de knop 'Toevoegen'. In het tekstvak "Remote Desktop Users." Klik op de knop "OK". Windows onderstreept de naam en geeft deze weer in de lijst met groepen.

5 Klik op de knop "OK" in het venster Main Group Properties. Remote desktop-gebruikers hebben nu beheerdersrechten op de machine.