Hoe kan ik een WMV opslaan in Windows Live Movie Maker zonder pauzes tussen de Clips

Hoe kan ik een WMV opslaan in Windows Live Movie Maker zonder pauzes tussen de Clips


Windows Movie Maker kunt u video opgesplitst in verschillende clips, maar als je de clips bekijken is er een merkbare pauze tussen hen. Je wilt niet dat de pauze in uw uiteindelijke video omdat het lastig en storend. Windows Live Movie Maker stelt u in staat om video te bewerken op uw computer en geanimeerde diavoorstellingen van foto's die op te slaan in de Windows Media Video-bestandsindeling - of WMV. De pauze die verschijnt is slechts een deel van de preview; na de film wordt opgeslagen en maakte de pauze verdwijnt.

instructies

1 Klik op het tabblad "Thuis" in Windows Live Movie Maker. Klik op de pijl onder de knop "Save Movie 'en kies de kwaliteit van de video die u wilt opslaan. De hoogste is "High Definition Display", gevolgd door "Computer", "DVD" en "e-mail." Hoe hoger de kwaliteit, hoe groter het videobestand zal zijn en hoe langer het duurt om te coderen.

2 Blader naar de locatie waar u het videobestand op te slaan. Typ de naam voor de video in de "File Name" box. Klik op de knop "Opslaan". Wacht tot de voortgangsbalk tot 100 procent te bereiken. Dit kan enkele minuten of uren, afhankelijk van de lengte van de video en de kwaliteit van instellingen.

3 Klik op de knop "Afspelen" of "Open Folder" knop zodra de video is gecodeerd. Pauzes tussen fragmenten zijn verdwenen in het eindproduct.

Hints

  • Klik op de "Video Tools: Edit" tab en kunt u de geselecteerde clip fade in of uit - of beide.
  • overgangen tussen clips met de tools op de tab "Animaties". Een professioneel ogende overgang is de 'Crossfade', die soepel zal verdwijnen van de ene clip naar de volgende.
  • Subtiele animaties en overgangen beter kijkers gericht op de video en niet het bewerken houden.