Hoe te verwijderen Font Suitcase

Hoe te verwijderen Font Suitcase


Bij het maken van documenten op uw computer, met behulp van verschillende lettertypen kunnen de look en feel van uw werk te veranderen. In het Macintosh-besturingssysteem, worden lettertypen samen verpakt in een bestand met de naam van een lettertype koffer. Deze koffers kunnen worden gedownload van verschillende bronnen en geïnstalleerd voor gebruik in alle programma's die fonts op uw computer. Om een ​​lettertype koffer te verwijderen, moet u eerst opent de Font Book applicatie en selecteer de lettertypen die u wilt verwijderen.

instructies

1 Klik op "Finder" optie op uw bureaublad. Klik op de "Go" menu-optie, gevolgd door de optie 'Applications'. In deze map, kijk voor de "Font Book" applicatie en klik op om deze te openen. Vanuit deze applicatie, zult u in staat om de lettertypen die u op uw systeem hebt geïnstalleerd.

2 Scroll naar beneden in de applicatie om door de lijst met beschikbare fonts op uw computer. Aan de linkerkant van het scherm ziet u een overzicht van de collecties van lettertypen die u hebt, met inbegrip van alle koffers die u hebt geïnstalleerd. Klik op de naam van de koffer die u wilt verwijderen.

3 Kijk naar de lijst met lettertypen in verband met de koffer die u hebt gekozen. Deze lijst zal verschijnen in het centrale gedeelte van het scherm. Als dit koffer is degene die u wilt verwijderen van uw computer, klikt u op een van de lettertypen die op de lijst om deze te markeren.

4 Klik op het "File" knop aan de bovenkant van het scherm. Een lijst met opties wordt weergegeven, met inbegrip van een optie "Remove". Deze optie zal de naam van het lettertype dat u heeft geselecteerd, gevolgd door 'Familie'. Klik op deze optie en klik op "Yes" op het scherm dat verschijnt de vraag of u zeker weet dat u om dit lettertype te verwijderen.

5 een lettertype dat maakte deel uit van een koffer zal alle andere lettertypen te verwijderen in die koffer, wat betekent dat je slechts één lettertype te verwijderen om de hele koffer verwijderen verwijderen. Als u de koffer opnieuw te installeren, klikt u op de "prullenmand" applicatie en sleep het lettertype bestanden naar de map "Fonts".