Hoe kan ik een MacBook Laptop Problemen

Hoe kan ik een MacBook Laptop Problemen


Veel mensen hebben ervaren dat moment van paniek als hun normaal betrouwbare MacBook niet goed functioneert. Terwijl Apple biedt ondersteuning en reparatie door middel van "Genius Bar", gelegen in de meeste Apple Store locaties, het gebruik van deze diensten vraagt ​​om een ​​afspraak. Een aantal dingen kan de oorzaak van de MacBook problemen zijn, maar een paar stappen voor probleemoplossing zal een groot aantal van de problemen vaak gevonden op MacBook-computers te repareren.

instructies

Probleemoplossen

1 Werk de software. Apple brengt updates periodiek dat veel van de meest voorkomende problemen van MacBook-computers aan te pakken. Om uw software bij te werken, sluit u uw MacBook met het internet en klik op het Apple-logo in de linker bovenhoek van de menubalk aan de bovenkant van het scherm. Selecteer de optie voor software-update en wacht als de computer controleert of er updates beschikbaar zijn. Volg de aanwijzingen op het scherm voor het installeren van alle beschikbare updates.

2 Reparatie schijf permissies op je MacBook. Veel MacBook software problemen zijn geworteld in machtigingen kwesties, die gemakkelijk kan worden gerepareerd met behulp van software die door Apple. Vanuit het Finder-venster, selecteert u de map toepassingen, dan is de map Hulpprogramma's. Selecteer het schijfhulpprogramma applicatie. Klik op de naam van uw MacBook harde schijf en selecteer de optie Herstel schijfbevoegdheden aan de onderkant van het scherm.

3 Herstart de computer. Als elementaire het ook mag klinken, het herstarten van de computer is vaak een van de beste oplossing voor de MacBook problemen. Verlaat alle programma's die momenteel op de computer, klik dan op het Apple-logo in de overhand linkerhoek van de menubalk. Selecteer "Restart" en wacht als uw computer wordt afgesloten en opnieuw wordt opgestart.

4 Als uw MacBook problemen aanhouden, moet u een afspraak bij uw plaatselijke Apple Genius Bar te plannen. Bezoek de Genius Bar website (zie bronnen) en selecteer uw eigen stad en staat om een ​​afspraak te maken.