Wat is Norton?

Wat is Norton?


Met zo veel belangrijke persoonlijke en commerciële activiteit die plaatsvindt op computers, veiligheid essentieel is. Norton anti-virus software zorgt ervoor persoonlijke informatie die de computer van de gebruikers blijft veilig. Het bedrijf biedt een aantal softwareproducten voor computerbeveiliging te maximaliseren, zowel online als offline.

Geschiedenis

Symantec Corp., gevormd door de computer wetenschappers in 1982, ontwikkelde het Norton-merk van de anti-virus software. Het doel van de corporatie is om klanten te helpen handhaven van veilige informatie op het web en het dwarsbomen online risico's zoals virussen.

Kenmerken

Norton anti-virus software draait op de achtergrond van de computer van een gebruiker, voortdurend te controleren op virussen of gevaarlijke infecties, volgens de Universiteit van Indiana. Wanneer de software een geïnfecteerd bestand of potentiële risico's ontdekt, wordt dit aan de gebruiker en elimineert of in quarantaine van de infectie, uw computer te beschermen.

Leuk feitje

Internet surfers kunnen Norton Safe Web-functie gebruiken om de beveiliging van een website direct te testen. Gebruikers aanmelden voor deze gratis service en voer het webadres van de site rating, die "Waarschuwing", "Let op", "Safe" of omvat leren "Onbeproefd." Deze dienst beschermt gebruikers tegen bedreigingen zoals phishing, virussen en spyware, volgens de website van Norton.