Hoe kan ik een dvd branden met een menu

Het branden van een DVD met een menu vereist meer geavanceerde het branden van dvd-software dan de typische gratis branders. Er zijn een aantal redelijk geprijsde-DVD branden software programma's, waarvan vele zijn gratis te downloaden en te proberen voor een proefperiode. Voor de toepassing van deze tutorial, zullen we de Nero-software suite gebruiken. Houd er rekening mee dat, terwijl Nero biedt nu een gratis "Lite" versie, is het niet de instrumenten die nodig zijn om te bouwen en menu's omvatten onder andere.

instructies

1 Open "Nero Smart Start." Beweeg uw muis over het pictogram "Foto en Video". Klik op "Maak je eigen DVD-Video."

2 Klik op "Videobestanden toevoegen" in het rechter menu. Blader naar de map die de video-bestanden die u wilt opnemen houdt, en selecteert u elk bestand.

3 Klik op "Hoofdstukken bewerken." Selecteer "Automatisch configureren", tenzij u wilt dat uw eigen hoofdstukken maken. Klik op "Next" om terug te keren naar de belangrijkste creatie venster, klik vervolgens op "Next".

4 U bent nu op het scherm "Menu Bewerken". Selecteer "Titel en hoofdstuk menu's" of "Only Title Menu."

5 Selecteer de lay-out. Kies een aangepaste achtergrond, met inbegrip van digitale foto's, afbeeldingen die zijn gemaakt in andere programma's, achtergrond audio- of video-achtergrond, indien gewenst.

6 Klik op "Buttons" om de knop grenzen te veranderen, om de animatie mogelijk te maken en om te bepalen wat elk hoofdstuk vermelding begeleidt.

7 Pas uw "Lettertype" instellingen. Als u wilt uw menu's een header en / of een voettekst te geven, voert u de tekst "Koptekst / voettekst tekst."

8 Verder aanpassen het venster door het toevoegen van een "Shadow," het veranderen van de highlight kleuren en het opgeven van de animatie spelen tijden. Klik op 'Volgende'.

9 Bekijk een voorbeeld van het bestand. Klik op "Edit" als je nodig hebt om de instellingen te wijzigen. Zo niet, klik dan op 'Volgende'.

10 Klik op "Burn" om een ​​DVD met een menu te creëren.

Hints

  • Ongeacht het programma dat u gebruiken om uw dvd te branden, moet de video-file (s) die u gebruikt voor de DVD compatibel zijn met de software voor het branden zijn. Mogelijk moet u opnieuw coderen videobestanden ze compatibel zijn met de DVD-software voor het branden te maken, hoewel de meeste commerciële brandende pakketten bevatten software om de codering proces te automatiseren.
  • Bewerk afbeeldingen, audio en video voor menu's met behulp van externe software voor het bewerken.