Hoe de Setup Password on Windows XP Bypass

Hoe de Setup Password on Windows XP Bypass


Windows XP Home en Professional edities moet u inloggen met een gebruikersnaam op het welkomstscherm van Windows XP. Als onderdeel van deze log-in proces, moet de gebruiker doorgaans om het juiste wachtwoord in te voeren voor de gebruikersnaam. Dit is problematisch als je niet weet of als u het wachtwoord voor uw gebruikersnaam bent vergeten. Windows XP heeft, hebben echter een ingebouwde administrator-account zonder wachtwoord dat u kunt openen door het omzeilen van de Windows XP welkomstscherm.

instructies

1 Start je computer opnieuw op. Wanneer je computer laadt het welkomstscherm van Windows XP, druk op de "Ctrl", "Alt" en "Del toetsen" bij elkaar. Laat de toetsen los en herhaal samen te drukken "Ctrl", "Alt" en "Del toetsen" een tweede keer.

2 Type "Administrator" in de gebruikersnaam tekstvak. Laat het wachtwoord tekstvak leeg.

3 Klik op 'OK'. Windows XP wordt gestart en u kunt Windows XP en alle Windows-programma's met volledige beheerdersrechten te gebruiken.

4 Aankoop van derden recovery tools die u helpen uw verloren administrator wachtwoord te achterhalen. Voorbeelden van derden recovery tools zijn onder andere: Stellar Phoenix Password Revovery, Password Kit en Openwall John the Ripper. Dit is uw enige optie als u een beheerderswachtwoord voor Windows XP hebt toegevoegd en je hoeft niet het wachtwoord te onthouden.