Hoe maak je foto's Black & White Met Kleuren

Fotografie is een hobby voor veel mensen, of het nu casual of hopen ze om te zetten in een carrière. Met de komst van de digitale camera, fotografen hebben nu de mogelijkheid om eenvoudig te verbeteren en veranderen de foto's die ze nemen. Bijsnijden, het toevoegen van glans en / of tinten, en de kleuren zijn allemaal manieren om plezier met foto's. Het maken van zwart-wit beelden en het toevoegen van een element van kleur zijn populair, in het oog springende foto verbeteringen. Photoshop is een manier om artistieke foto's te maken.

instructies

Hoe maak je foto's Zwart-wit met kleur

1 In Adobe Photoshop, opent u de kleurenfoto afbeelding die u wilt veranderen. Download een gratis proefversie op www.adobe.com als u niet het programma.

2 Zoek de toverstaf pictogram op de werkbalk linkerpaneel. In Photoshop CS4 is het de vierde optie van boven. Na het klikken op het icoon, selecteer toverstaf als je slechts een item in kleur, of snelle selectie gereedschap houden als je het houden van meerdere items in kleur.

3 Klik op het item in de foto die in kleur zal blijven. De toverstaf / snelle selectie hulpmiddel is het schetsen.

4 Onder het tabblad Selecteren, kies "Inverse" uit het drop-down menu. Dit schetst automatisch de elementen van de foto niet door de toverstaf of een snelle selectie-instrument geschetst.

5 Ga naar Afbeelding> Aanpassingen> Kleurtoon / verzadiging. Pas de verzadiging bar naar links, waardoor de kleur van de foto riool, waardoor alleen het gedeelte benadrukt door de toverstaf van kleur.