Hoe kan ik de harde schijf te installeren in een Acer Aspire 3680

De Acer Aspire 3680 is een budget-vriendelijke multimedia laptop. Met in de fabriek geïnstalleerde harde schijf een capaciteit van 40 GB tot 160 GB, heb je de mogelijkheid om een ​​groot aantal multimedia bestanden op te slaan. Bij een harde schijf defect, volledige demontage van de laptop is niet noodzakelijk. De Aspire 3680 serie gebruikt een standaard 2,5-inch IDE harde schijf die kan worden verwijderd of geïnstalleerd zonder de noodzaak van speciale gereedschappen.

instructies

1 Schakel uw laptop en ontkoppel de AC-voeding en de batterij.

2 Zet uw laptop op zijn kop naar beneden en leg het op een gladde goed verlichte oppervlak met de luidsprekers naar u toe.

3 Draai de twee schroeven waarmee de vaste schijf afdekplaatje. De harde schijf bay is gelegen op de linker benedenhoek van de laptop.

4 Verwijder de harde schijf module retentie schroef aan de linkerzijde van de beugel harde schijf.

5 Verwijder de vier schroeven waarmee de vaste schijf beugel aan de harde schijf. Twee schroeven aan de linkerzijde en twee aan de rechterzijde van de beugel.

6 Verwijder de beugel van de vaste schijf en overbrengen naar uw nieuwe harde schijf. Zet het vast met de vier schroeven.

7 Plaats de harde schijf-module in de harde schijf bay en zet hem vast met de harde schijf module retentie schroef.

8 Zet de harde schijf bay deksel op de laptop basis en zet hem vast met de twee schroeven.

9 Sluit de batterij en AC-voeding.

Hints

  • Om te controleren of uw schroevendraaier is gemagnetiseerd, houdt u de tip over een naai-pin of paperclip. Indien wordt aangetrokken tot de punt van de schroevendraaier wordt gemagnetiseerd. De meerderheid van de gemagnetiseerde schroevendraaiers niet beschikt over een sterk genoeg magnetische kracht om schade computer hardware, maar het is altijd beter het zekere voor het onzekere nemen.