Hoe maak je een code Rotating Banner in HTML

Het veranderen van de banners op een website kan de ervaring van een bezoeker van de kredietverlening variatie aan uw site lay-out te verbeteren. In het geval van reclame banners, het kan ook de inkomsten van uw site te verhogen. Weergave van verschillende banners elke keer dat de pagina wordt bezocht of vernieuwd kan de webmaster om het meeste uit van de kostbare ruimte op het scherm te krijgen. Een aantal commerciƫle-banner draaiende applicaties zijn beschikbaar, maar zijn niet nodig als je een paar regels JavaScript invoegen in uw HTML-code.

instructies

1 Open de pagina's HTML-broncode in een HTML of tekstverwerker.

2 Definieer de variabele die nodig zijn om de banners draaien in de HEAD sectie van de HTML-code. Dit voorbeeld maakt gebruik van drie verschillende banners:

<Script language = "JavaScript">

var MaxAds = 2

var AdNumber

var ThisAd = new Array ()

3 waarden toewijzen aan elk van de banner-array leden. Deze code hoort ook in de HEAD sectie van uw HTML-code direct onder de variabele declaraties:

ThisAd [0] = '<img width = "190" height = "40" border = "0">'

ThisAd [1] = '<img width = "190" height = "40" border = "0">'

ThisAd [2] = '<img width = "190" height = "40" border = "0">'

</ Script>

4 Plaats het script dat de banners in het hoofdgedeelte van uw HTML-code draait:

<Script language = "JavaScript">

AdNumber = Math.round (Math.random () * MaxAds)

document.write (ThisAd [AdNumber])

</ Script>

5 Sla het bestand op en sluit de editor.

Hints

  • In het voorbeeld zijn de grafische banner-bestanden geplaatst in dezelfde map als het HTML-bestand voor het oproepen van de pagina. Deze kunnen overal op de server worden geplaatst onder vermelding van het pad langs met de bestandsnaam.
  • De MaxAds variabele wordt aangegeven als 2 tot maximaal 3 arrayelementen geven aangezien matrix tellen altijd begint met 0 in plaats van 1.