Hoe te SP3 toevoegen aan een Windows XP-cd

Hoe te SP3 toevoegen aan een Windows XP-cd


Een Windows XP Service Pack - waarvan er drie - is in wezen een "patch" uitgebracht voor Windows XP door Microsoft. Typisch, Service Packs voeg een verscheidenheid van bug fixes, firmware updates en software-upgrades om de bestaande Windows XP-installatie, waardoor het een meer stabiele en gebruiksvriendelijke besturingssysteem. Normaal gesproken moet service packs op Windows XP te installeren nadat het besturingssysteem is geïnstalleerd. Door middel van een proces genaamd "Slipstreaming," is het echter mogelijk om de service pack toevoegen aan een Windows XP-schijf, zodat het is geïnstalleerd vanaf de get-go.

instructies

1 Download en installeer nLite van de link in de sectie "Bronnen". nLite is een programma speciaal ontworpen om programma's toe te voegen en te verwijderen van een Windows XP-installatieschijf.

2 Download het Service Pack 3 te installeren bestand van de link in de sectie "Bronnen" als je niet al hebt op je computer.

3 Plaats de Windows XP-installatieschijf in het cd-station van uw computer en start nLite.

4 Klik op de "Next" knop in het nLite venster dat verschijnt, klik op de knop "Bladeren" in het volgende scherm. Dit zal een doos waarin u wordt gevraagd om een ​​bestaande Windows XP-installatie te lokaliseren. Selecteer het cd-station met uw Windows XP-installatieschijf.

5 Selecteer een locatie op uw harde schijf voor nLite om de bestanden van uw XP kopiëren installeren schijf. Er wordt gesuggereerd dat u een nieuwe map aan te maken op een van uw schijven, zodat u gemakkelijk kunt vinden nadat nLite klaar is het toevoegen van SP3 voor Windows te installeren schijf.

6 Klik op "Next" nadat nLite is klaar met het kopiëren van de bestanden naar uw harde schijf.

7 Klik op de "Service Pack" en "Bootable ISO" knoppen in het volgende scherm en klik op 'Volgende'.

8 Klik op de knop "Kiezen" in het volgende scherm, blader naar en selecteer de Windows Service Pack 3 te installeren u hebt gedownload in stap 2. Klik op "OK" en vervolgens wachten tot nLite om het bestand te openen. Klik op "Next" wanneer nLite is voltooid openen van het bestand.

9 Klik op "ja" tegen het slipstreamen proces te starten.

10 Verwijder de Windows XP-installatieschijf van CD-drive van uw computer en plaats de lege cd.

11 Selecteer het cd-station met uw lege cd als de "Bestemming" aan in het nLite scherm dat wordt weergegeven nadat het Service Pack is afgewerkt slipstreamen, klik vervolgens op de "Make ISO" knop. Dit zal een nieuw exemplaar van Windows XP te installeren branden schijf - die nu ook Service Pack 3 - op de lege schijf.