Waarom een ​​Mail-Order Pharmacy?

Je leven is bezet. Je hoeft niet veel tijd om boodschappen te doen. Waarom niet een mail-order apotheek gebruiken? Als u een 90-daagse levering te kopen, kunt u een korting, zelfs als u niet op een verzekering plan. Mail-order apotheken zijn bijzonder aantrekkelijk als u op de lange termijn medicatie die geen speciale voorbereiding vereist.

Het vullen van uw recept

Terwijl je vaak nodig om de eerste recepten per post, mail-order apotheken toestaan ​​vullingen per fax, telefoon en via het internet. Zie Bronnen voor het vergelijken van online apotheken.

prijzen

Prescription prijzen zijn over het algemeen lager als u bestellen van een mail-order apotheek. U krijgt een grotere hoeveelheid medicijnen krijgen voor een kleine prijs. Volgens PharmacyChecker.com, mail-order apotheken hebben ook toegang tot meer generieke geneesmiddelen. Tenzij u een verzoek koerierdiensten, de scheepvaart en de behandeling is over het algemeen gratis.

Veiligheid

Mits je bestellen bij de VS gevestigde bedrijven, zal postorderapotheken dezelfde veiligheidssystemen in de plaats als uw lokale drogisterij. Als u vragen heeft over uw geneesmiddel na het aankomt, belt u het nummer op uw recept of e-mail de apotheek.