Hoe problemen met Adobe Acrobat Reader 8 Fix

Adobe Acrobat Reader 8 kan uw problemen van tijd tot tijd te geven. Je mag niet in staat om een ​​PDF-bestand met Adobe Reader openen. U kunt ook niet in staat om het programma zelf te openen. Verschillende factoren kunnen veroorzaken deze fouten met inbegrip van, maar niet beperkt tot stuurprogramma's, corrupte bestanden en hardware problemen. Ongeacht de oorzaak, kunt u de fouten op te lossen.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimale vereisten voor een geslaagde installatie van Adobe Acrobat Reader 8. Uw computer moet werken op een Intel Pentium-processor met ten minste 128 MB RAM-geheugen en maximaal 90 MB beschikbare schijfruimte.

2 Verwijder Adobe Acrobat Reader 8 plug-ins. Navigeer naar de volgende locatie en verwijder alle plugins: ". Plug_ins" "Program Files" \ "Adobe" \ "Acrobat 8.0" \ "Reader" \

3 Verwijder Adobe Acrobat Reader 8 map Preferences. Als een van de bestanden in de map Preference corrupt is, kan het problemen, terwijl je probeert om Adobe Reader 8. Navigeer lanceren naar de volgende locatie te veroorzaken: "Documents and Settings" \ "[username]" \ "Application Data" \ " adobe "\" Acrobat "\" 8.0. " Klik met de rechtermuisknop op de map "Preferences" en selecteer "Verwijderen." Adobe Reader maakt een nieuwe map Preferences wanneer u opnieuw start het programma.

4 Verander de kleur-diepte en de resolutie van uw videokaart. Klik op "Control Panel" in het menu Start en dubbelklik op "Display." Hit het tabblad 'Instellingen'. Klik op het menu "Color kwaliteit" en verander de kleur diepte op "16-bit." Sleep de "Screen Resolution" slider naar "800x600." Klik op "Apply" en klik op "OK."

5 Re-install Adobe Acrobat Reader 8 van Adobe website (zie bronnen). Selecteer uw besturingssysteem en taal en klik op "Doorgaan." Selecteer "Adobe Reader 8.2" en klik op "Nu downloaden."